Şimdi Ara

8-10 bin arsı araba seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tata india,suzuki alto,kia picanto bulabilirsin en azında modeli yüksek olur ve az yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apsuva16

niye yumurta kasanın parçası çokmu pahalı

Pahalıdan ziyade yaygın degil sanırım
  • Tavsiyem 1993-1995 Vectra A..
    O paralara bulunur sanırım..
  • temiz bir tipo bulursan olabilir diyorum..
  • çok soru soruyorum kusura bakmayın peki corsa nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apsuva16 -- 25 Nisan 2011; 13:28:39 >
  • Aradığın araç Fiat Palio 1.6 16v

Parçası ucuz ve yaygın.
    Boyutlarından dolayı yeni başlayana ve şehir içi trafiğine uygun.
    Anlayan ustası her yerde.
    2.ci eli hareketli yerli araç.
    103 HP Euro 3 motoruyla performansı üst düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 25 Nisan 2011; 14:47:07 >
  • hocam bütçem 8-10 bin diyorsun şimdi arkadaşlarda önermiş ama olur sende 15-18 bin tabiki ama senin bütçende vectra corasa tür araçlar alma ALLAH kaza göstermesin ama olaki kaza olsa bi parçası değişse aldığın corsa vectra baş ağrıtır ve kolayda satamazsın al 4-6 bine şahin üstünede motoru biraz yaptır satarkende zorlanmazsın unoda alma tipo olur reno flash 19 21 falanda alma tabi karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1980

hocam bütçem 8-10 bin diyorsun şimdi arkadaşlarda önermiş ama olur sende 15-18 bin tabiki ama senin bütçende vectra corasa tür araçlar alma ALLAH kaza göstermesin ama olaki kaza olsa bi parçası değişse aldığın corsa vectra baş ağrıtır ve kolayda satamazsın al 4-6 bine şahin üstünede motoru biraz yaptır satarkende zorlanmazsın unoda alma tipo olur reno flash 19 21 falanda alma tabi karar senin

önerin için saol ozaman ben bi brodway alayım 6-7 bine yakıtı şahindende düşük parçasıda ucuz bu hafta pazara gidecem zaten kafama göre bi araba bularsam alıcam
  • Doğan, şahine bencede bulaşmayın. O bütçe ile hyundai düşünmekte yarar var, hem şekil şemal düzgün hem çokta masraflı bir araç değil.
  • ilk aracın, ilk gözağrın olacağı için belkide uzun müddet kullanacaksın, satmaya kıyamayacaksın.
    accentin en büyük avantajı yakıtının tofaştan az olmasıdır. haricinde, oturduğunda kendini yerde hissedersin, virajlarda savurma hissi fazladır
    doğan şahinde, aşırı yakıt şikayetinin olacğını düşünüyorum. hayırlısı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

ilk aracın, ilk gözağrın olacağı için belkide uzun müddet kullanacaksın, satmaya kıyamayacaksın.
    accentin en büyük avantajı yakıtının tofaştan az olmasıdır. haricinde, oturduğunda kendini yerde hissedersin, virajlarda savurma hissi fazladır
    doğan şahinde, aşırı yakıt şikayetinin olacğını düşünüyorum. hayırlısı olsun...

peki siz ne önerirsiniz
  • tipo slx öneririm. 11bin civarı para, iyisini alman için yeterlidir.
    ben 5 yıl kullandım. benim şahsi kanaatim, bu paralara alınabilecek en iyi araba budur.
    ...
  • Tekrar söylüyorum Accent ı al, eğer alternatif istersen, Europa ve Felicia bakabilirsin, Şahin vs. ile maceraya girip paranı çarçur etme.
  • Bulabilecegin temiz bir tipo diğer tüm araçlar iyidir seni de tatmin eder emin ol :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.