Şimdi Ara

8.1 iPhone Sarj (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Size kesinlikle katılıyorum. 8.0.2 de inanılmaz bir bekleme süresi performansı vardı. Bende dönmeyi düşünüyorum. 8.1 de alınan backup 8.0.2 de restore yaptırmaz bu şimdi ona bir çözüm bulmak gerekecek.

Orijinalden alıntı: okttay

Size kesinlikle katılıyorum. 8.0.2 de inanılmaz bir bekleme süresi performansı vardı. Bende dönmeyi düşünüyorum. 8.1 de alınan backup 8.0.2 de restore yaptırmaz bu şimdi ona bir çözüm bulmak gerekecek.

İphone 5
    Restoreden sonra sarja hic takmadim
    App store dan bayagi uygulama yukledim, sonucta telefon bostu.buna ragmen sarj suresi bana iyi geldi

8.1 iPhone Sarj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Benim durumda aşağıdaki gibi, detaydaki oyun sizi yanıltmasın. Son %100 şarjdan sonra belirtilen orada GT2 oynanmadı :)

Telefon IPhone 6

8.1 iPhone Sarj

8.1 5S Şarj durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hi_cazz -- 24 Ekim 2014; 14:17:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distinctive Plus + Insignia 2.0CDTI 130HP Active Select Safir Siyah
    Iphone 5S FU 16GB Silver Gray 8.1 + MacBook Pro 13" Mid 2012 i5 Yosemite

AMD FX 6300 + Asus M5A97 R2 + Corsair Vengeance Pro 8GB + Zalman Z11 Plus HF1 + Sapphire R9 280 Dual-X 3GB 384Bit + Xigmatek Tauro 80Plus Bronze 600W + Kingston HyperX Fury 240GB
    GALATASARAY
  • hi_cazz H kullanıcısına yanıt
    Gece 12 de şarjdan çıkarttıktan sonra şuana kadar ki tablo, Bu istatistiklerde yanıltıcı olabiliyor. İlk gönderdiğim ekran görüntüsüne göre çok çok iyi görünüyor. İlk gönderdiğim ekran görüntüsünde telefonu şarjdan dün sabah 6 da çıkartmıştım. Tek fark bu.

8.1 iPhone Sarj

Sizce nasıl???

[simage]
     8.1 iPhone Sarj
    [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AquaLee -- 23 Kasım 2014; 14:36:05 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.