Şimdi Ara

7HasHas TV (Yeni Nesil Okul/Sınıf TV si ) MUTLAKA BAKIN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet hizmetlerinin ve çağın gelişmesi ile beraber artık merak alanlarımızda değişiyor . Biz de belki bir ilki başlatmıyoruz ancak çağa ayak uydurmak amacıyla bir okul / sınıf tv si kurduk. isminide 7 HasHas TV koyduk . bize (7/H sınıfı ) 7 haş derlerdi bizde dalgasna 7 haşhaş derdik :) sonra dedim arkadaşa niye tv falan yapmıyoruz zaten adıda hazırdı :) tamam dedim 1 şey hariç herşeyi hazırladık ,

    yha şimdi internet üzersinden haftada min 1 saat canlı yayın vercez vermesine , kamera , pc vs. hazır bi internet sorun oldu . çekeceğimz yer Çukurbostan (Fındıkzade Eğitim Parkı (TEGV) ) oranın arkasında anfi var o kadar müsait ki anlatamam size orda halletces ancak int lazım wireless falan çekmiyor . şimdi diceksiniz bize ne :) benim burda anlattığım reklamdan çok bi ortaklık gibi bişi .

    Biliyoruz ki artık 3G teknolojisi var Vınn vs. çıktı . Eğer bi dükkanınz falan varsa 3G nizi haftada min 1 max 2 saat kullanmak kaydıyla reklam ve birazda nakit olacaktır .(kullanacağımız alan max 200 MB) ayda reklamın üstüne 30 lira versek heralde karşılar (ayda max 600 mb) hem 3G nize daha az para ödersiniz hem bizim işimize yarar hemde sizinde reklamınız olur .

    şimdide diceniz kim izlerki bunu ;
    zate böle bi fikir çıkına çok mraklısı var en az ilk haftalar 30 u onaki hatalar 100 ü bulur hiç yoktan iyidir ;)







  • İP TV şeklinde mi ? Hayırlı olsun.

    Pardon 7'nin anlamı 7'nci sınıfmış. : ) Başarılar kardeşim,çağ,iletişim çağı.Bilgi çağı.Ben Radyo TV Sinema okulu okudum gerçi işsizim ama şu an Edius açık takılıyordum.Bakalım artık.
  • ilköğretim 7 mi
  • Arkadaşım benimde böyle bir fikrim var.Bir kanal kurmak istiyoruz . Acaba ip tv nasıl kurulur justin.tv kanalı gibi bişey mi kuracaksınız.
  • 7. sınıfta ip tv kuran bu arkadaş şu an ne yapıyordur acaba? Tahminleri alalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulungor -- 15 Ekim 2020; 15:59:1 >
  • ertugrulungor E kullanıcısına yanıt
    Uyduculuk yapıyormuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.