max-q bile olsa 1650ti dan iyi |
7999-Hp AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB Ram, GeForce®GTX 1650 Ti, 512 GB SSD (3. sayfa)

-
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 20 Ocak 2021; 1:28:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiven55Ne kadarlık bir indirim
480
-
ürünü teslim alan varmıdır?
-
-
Hocam nerden baktınız nerde gördünüz o bilgileri link atar mısınız?
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ob53tebrik ederim valla hocam :) 144hz olduğunu bilsem ben de bunu alırdım, 1660'lı olanını aldım 1000 lira daha fazla ve disk 256..
-
Arada stok ekleniyor almak isteyenler
-
beyler laptop elıne gecenlerden ılk acılısta ''primary battery sn'' ayın 10 tarıhını gösteriyor bu normal midir? yoksa laptop daha once acılmıs demekmıdır
-
quote:
Orijinalden alıntı: kingodisco09beyler laptop elıne gecenlerden ılk acılısta ''primary battery sn'' ayın 10 tarıhını gösteriyor bu normal midir? yoksa laptop daha once acılmıs demekmıdır
dikkat etmedim ama nerede yazıyor tam olarak? bios içinde mi?
-
İlk acılısta galiba bios -
Satışa koymuş bir arkadaş bu fiyat ederi varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msevik -- 27 Aralık 2020; 18:40:31 > -
Hocam bu indirimi nasıl elde edebiliriz
9000 binlik modeli aldık onda da max-q cıktı ekran kartı oyle oldugunu bılseydım bende bundan alırdım. amazona bu konuda ulaşan oldu mu sonucta yanlıs bılgılendırme bir yaptırım olmalı diye dusunuyorum. iade de edemıyorum cunku ıhtıyacım var.
-
İade alırlar hocam daha nasıl yardımcı olsunlar. Ben de ilk 9000lik modeli aldım sonra yorumlarda 8000lik modelin ekranı üst modelinkiyle bire bir aynı olduğunu öğrenince iptal edip 8000liği aldım. Tamam 1660 ti max q iyi sessiz ve soğutması daha iyi ama 1000 tllik farka değmez diye düşündüm. İkisi arasında kıyaslarsam mantıklı olan 8binlik ama genel diğer cihazlar ile kıyaslarsak iki cihaz da harika f/p ürünleri. Hele hele HP iade kodu kullanıldıysa bedava
Tam yuk altinda sicaklik degerleri nedir,gunluk kullanimda fan kafa sisiriyor mu arkadaslar:) birde batarya suresi nedir nette takılınca cvp verebilecek varmı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X