Şimdi Ara

7999-Hp AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB Ram, GeForce®GTX 1650 Ti, 512 GB SSD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
6.183
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_02

Bu maxq ekran kartı

max-q bile olsa 1650ti dan iyi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 20 Ocak 2021; 1:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven55

Ne kadarlık bir indirim

480

• ürünü teslim alan varmıdır?

• Bu olma ihtimali yüksek

https://www8.hp.com/pagenotfound.html

• meybahane M kullanıcısına yanıt

Hocam nerden baktınız nerde gördünüz o bilgileri link atar mısınız?

• 7999-Hp AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB Ram, GeForce®GTX 1650 Ti, 512 GB SSD
  • quote:

Orijinalden alıntı: msevik

Dediğim ürün çıktı :) Hayırlı olsun alanlar gerçekten şanslı 144hz ekranlı çıkması da cabası :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ob53

Bu olma ihtimali yüksek

https://www8.hp.com/pagenotfound.html

tebrik ederim valla hocam :) 144hz olduğunu bilsem ben de bunu alırdım, 1660'lı olanını aldım 1000 lira daha fazla ve disk 256..

• Arada stok ekleniyor almak isteyenler

• beyler laptop elıne gecenlerden ılk acılısta ''primary battery sn'' ayın 10 tarıhını gösteriyor bu normal midir? yoksa laptop daha once acılmıs demekmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: kingodisco09

beyler laptop elıne gecenlerden ılk acılısta ''primary battery sn'' ayın 10 tarıhını gösteriyor bu normal midir? yoksa laptop daha once acılmıs demekmıdır

dikkat etmedim ama nerede yazıyor tam olarak? bios içinde mi?

• jayistic J kullanıcısına yanıt
    İlk acılısta galiba bios

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msevik -- 27 Aralık 2020; 18:40:31 >
  • Zuckuss kullanıcısına yanıt

Hocam bu indirimi nasıl elde edebiliriz

• 9000 binlik modeli aldık onda da max-q cıktı ekran kartı oyle oldugunu bılseydım bende bundan alırdım. amazona bu konuda ulaşan oldu mu sonucta yanlıs bılgılendırme bir yaptırım olmalı diye dusunuyorum. iade de edemıyorum cunku ıhtıyacım var.

• diediemydarlings D kullanıcısına yanıt

İade alırlar hocam daha nasıl yardımcı olsunlar. Ben de ilk 9000lik modeli aldım sonra yorumlarda 8000lik modelin ekranı üst modelinkiyle bire bir aynı olduğunu öğrenince iptal edip 8000liği aldım. Tamam 1660 ti max q iyi sessiz ve soğutması daha iyi ama 1000 tllik farka değmez diye düşündüm. İkisi arasında kıyaslarsam mantıklı olan 8binlik ama genel diğer cihazlar ile kıyaslarsak iki cihaz da harika f/p ürünleri. Hele hele HP iade kodu kullanıldıysa bedava

• Tam yuk altinda sicaklik degerleri nedir,gunluk kullanimda fan kafa sisiriyor mu arkadaslar:) birde batarya suresi nedir nette takılınca cvp verebilecek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.