Arkadaşlar imzamdaki sistem GTA 4 oynarken anca low'ta takılmalar duruyordu. Dedim optimizasyon. AC2 ye geçtim arada takılmalar, sonra denize dalınca çıkan su parçacıkları yüzünden 1 sn donma yaşıyorum. Skyrimde de donmalar var. Driverını bulamadım sanırım yardım eder misiniz? İndirdim bir şeyler ama olmadı sanırım. İşlemcim darboğaz ediyor diye düşünüyorum ama herkes yeterli dedi? Overclock mu yapmalıyım? İşlemci soğutucum var.
İşlemcin darboğaz yapamaz gta zaten optimizasyon özürlü bir oyun patch yüklemeyi dene.Ekran kartı driverlarını güncelle sorun ordadır belki
Başka oyunları da deneyin.
Öncelikli olarak temiz format atın, güncel driver kurun ve gereksiz programlardan kaçının, "msconfig" menüsünden arka planda çalışan gereksiz servisleri kapatın.
Diğer bir durum da belleklerin frekans,zamanlama ve voltajını kontrol edin.
riva tuner ve msi after burner yükleyin oyun içinde cpu ve gpu kullanım oranlarına bakın işlemcinin darboğaz yapacağını sanmıyorum ama emin olmuş olursunuz
afterburner yüklü, sorun şu ki daha 5 gün oldu windowsu kuralı. Gereksiz program yok ya windowsun ya da steam team speak gibi şeyler var o kadar :) Fan %100 de çalışıyor öyle. Driver bulamadım yükledim ama bir değişiklik olmadı yanlış şeyi yükledim sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Börcır
afterburner yüklü, sorun şu ki daha 5 gün oldu windowsu kuralı. Gereksiz program yok ya windowsun ya da steam team speak gibi şeyler var o kadar :) Fan %100 de çalışıyor öyle. Driver bulamadım yükledim ama bir değişiklik olmadı yanlış şeyi yükledim sanırım
dostum sorunu nasıl çözdün bende HD7870 aldım her oyunda kasıyor da
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan.
quote:
Orijinalden alıntı: Börcır
dostum sorunu nasıl çözdün bende HD7870 aldım her oyunda kasıyor da
gta 4 ün kendi sorunu diğer oyunlarda kasmıyor bende işlemcin darboğaz yapıyor olabilir