Şimdi Ara

7800gt sahipleri ve most wanted (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

Most Wanted daki takılma oyun bug'ı.N-Vidia sürücüleriyle uyu$mazlıktan geliyor...Tüm 7 serisi kartlarda görünüyor...Haritanın bazı yerlerinde oluyor 50 defa aynı yerden geçsenizde oluyor bir ba$ka sebepten ötürü değil...Benim 2 tane yerde dikkatimi çekti...Biri 2. bölümde circuit yarı$lardan birinde sonlara doğru aynı sol viraja girerken ne olursa olsun oyun 1 yada 2 sn ye takılıyor.Geri alıp birdaha dönsenizde yine takılıyor...Grafiklerle alakası yok en dü$ük grafik ayarlarında da oluyor...

Underground 2 de de aynı sorun var...7 serisi kartları kullananlar cd den çıkan default sürücüleri yükledikleri taktirde Underground 2 de 11 snye aralıklı 1 snlik delay le kar$ıla$ıyor...Son sürücüler ise çözümü...

@Ronis...sendeki takılma bana biraz uzun geldi...Oyun esnasında alt-tab yapıp sıcaklık kontrol et...O/C yaptıysan ondan da olabilir fazla ısıdan dolayı...4-6 snlik takılma sistem kilitlenmesi demek az bir süre değil...Son sürücüleri yükledin mi birde?Eski sürücüleri kaldırıp yüklesende yenileri yüklesen i$e yaramıyor...Bilmemne cleaner falan filan da i$e yaramıyor...Temiz format atman lazım yeni sürücü yüklemek için...

aynı sorun benim 9550de de oluyordu. yeni kartım 6800 de de oluyor... oyunu bitirecez yakında hala sürücüler çıkmadı ne olacak bu böyle?

hhehe valla bana kalırsa Most Wanted hiç içimi açmadı benim...ilk ba$larda güzel geldi Video'lar falan filan...sonrası Video'ların olmayı$ı,sıkıcı yarı$lar ve vasat yapay zeka zaten oyundan soğuttu beni fazlasıyla...sorunu bence ATI veya N-Vidia^'da aramaktan çok E.A. nın bug dolu grafik motoru yapmalarında arasak daha iyi olur diyorum...çöpe atacak vakit bulabildiğimde açıp Most Wanted'ı oynayacam

• Dün akşam tekrar denedim dragon_rider sanırım sen haklısın belli yerlerde oda 1-2 yer takılma meydana geliyor birdahada takılmadı zaten, diğer oyunlarda ise böyle bir sorunla karşılaşmadım.Nforce 81.85 yüklü, o/c yapmadım sisteme...

Bugün 650w silverstone zeus gidiyor hayırlısı ile ve 1 aydır beklediğim enermax-liberty-500wım gelicek .Buarada başka sorunlarla boğuşuyorum pcde creative'e nükleer bomba atma aşamalarına gelebilirim.Cizgi forumlarına sordum çözüm bulamaz isem buradada sorucam.

Sorunlar kısaca şunlar;
    a)Kasanın önündeki usb portlar çalışıyor fakat kulaklık ve mic den ses gelmiyor büyük ihtimal bağlantıları yanlaış taktık birde
    b)Creative t7900 ses sisteminde bir kablo yapmış adamlar küfredesim geliyor zaten gördükçe bir ucunda 3 renkli giriş, diğer ucunda 4 renkli giriş var oysa hem ses sisteminin, hem anakartın arkasında 4 renkli giriş var.Yani 1 hoparlörümden (centerdan) ses alamıyorum + Böyle bir saçmalığı hayatımda görmedim ses sisteminin arkasındaki renklere doğru renkteki kabloları, kasanın arkasındakilerede aynı şekilde doğru renkte kabloları taktığım zaman yan ve arka hoparlörlerden ses gelmiyor yani renkler ya farklı yada yanlış.Tek tek denedimde buldum...
    c)Ses sisteminin kumandasınada headsetimi taktığım zaman kulaklık ve mic çalışmıyor... + 175$ verdiğim lanet ses sisteminde digital çıkışda yok iyice soğudum creative hoparlörlerden... kutusundan ne bir kılavuz ne bir driver çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronis -- 29 Kasım 2005, 11:07:40 >
    System SilverStone Temjin 06 / Enermax-Liberty-500w / Asus a8n-e / Amd athlon 3200+ / 1gb(512mb x 2) Twinmos / Msi 7800gt / 250gb samsung s.ata 2, ncq / Sony 17" lcd / Nec 3540-A / Creative t7900 / Philips spc700nc / Powercom 1000va

• @Ronis ben de de T7900 7.1 var onboard ses kartına mı takacaksın?Birde board'un 7.1 destekliyor mu?Ses kartına 3 kablo takacaksın center'ı ise subwoofer'a...Center'ı ses kartına takmayacaksın...Kabloları ters takıyorsun sanırım aman dikkat et...4 uclu kablo subwoofer'a 3 uclu ses kartına takılacak...

Kasa ön çıkı$ bağlantılarını kontrol et...1 pin yanlı$ bağladığında ses çıkmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 29 Kasım 2005, 16:26:08 >
  • ben de pes5 1280 fullde sabit 60fpsyle oynarken, MW 1024 fullde neden 25fps diyorum meğer RAM yetmiyormuş (tabi oyun da kasıcı bi oyun) alıcaz gibi bi 512 daha :P
    CANON 5D M IV
    WE ARE THE CHAMPION `BLACKSEA TIGERS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

@Ronis ben de de T7900 7.1 var onboard ses kartına mı takacaksın?Birde board'un 7.1 destekliyor mu?Ses kartına 3 kablo takacaksın center'ı ise subwoofer'a...Center'ı ses kartına takmayacaksın...Kabloları ters takıyorsun sanırım aman dikkat et...4 uclu kablo subwoofer'a 3 uclu ses kartına takılacak...

Kasa ön çıkı$ bağlantılarını kontrol et...1 pin yanlı$ bağladığında ses çıkmıyor...

Deneyeceğim eğer sorun buysa seni alnından öperim , 3 arkadaş ilk gün 5 saat olmak üzere 2.ci seferde 3 saat uğraş verdik beceremedik.Board asus a8n-e alc850 var yani 8-kanal destekliyor, şimdilik evet onboarda takıcam 1-2 ay içindede alırsam x-fi fatality fps ile denicem.4 uclu kabloyu anakarta 1 ucu dışarda kalmak üzere takıyordum çünkü 4ncüyü takmak fark ettirmiyordu, bu akşam dediğini deneyeceğim 4 ucluyu subwoofera takmayı deneyeceğim.Dragon mümkünse bana p.m. den ev veya cep nonu verebilir misin?

@digiali sorun haloldu sen yinede sağol , nfs nin kendisinden kaynaklanan bir problemmiş...
    System SilverStone Temjin 06 / Enermax-Liberty-500w / Asus a8n-e / Amd athlon 3200+ / 1gb(512mb x 2) Twinmos / Msi 7800gt / 250gb samsung s.ata 2, ncq / Sony 17" lcd / Nec 3540-A / Creative t7900 / Philips spc700nc / Powercom 1000va

• Kasayı açtım bir de ne göreyim speaker ledi çıkmış off neyse taktım bugün liberty psum geliyor hepsini birden deneme şansım olucak.

Dragon birde sen creative ses kartımı kullanıyorsun yoksa o/b ses kartı mı?ses kartı kullanıyorsun o zaman şöyle sorucam

7800gt sahipleri ve most wanted

o 3lü kabloyu hangilerine takıcam onu söyle :), front, side, rear mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.