Şimdi Ara

7800 gt cold bug

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yenı aldıgım 7800 gt vga ma blok takınca basıma cold sorunu geldı testlere baslayınca kart kılıtlıyor. hava ıle hıc bır sorun yok ve 507/1280 cıvarına rahat cıkıyorum.kart cok ısınmıyor ama duyduguna gore bu kartlarda bıos edıt ıle bu ıs cozulebılıyor ve sensor devre dısı bırakılabılıyormus.kart sadece basıt bır su soğutma ıle soguyor ve gpu 31 c ye gelıyor ve kılıtleyıp mkaına resetlıyor bu konu fıkrı ooanların yardımını beklıyorum ozellıkle bıos edıt hakkında

• dur bios buldum bir tane dene onu sanırım driver menusunden sıcaklığı göremiyormuşsun sanırım dur bir araştırıym tam veriyim
    birde dual core ile 80.xx driverlarını dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 11 Ekim 2005, 17:30:45 >
  • onları denedım onlardada yapıyo meret yaw
  • insanlarda yapmamış dur bakıyım yine istersen biosu koyiyim buraya dene

link:
    http://rapidshare.de/files/6149247/nohm.rom.html
    saat hızlarını 450/1200 ayarladım galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 11 Ekim 2005, 17:34:20 >
  • Tansel özelde de konuştuk,ama buraya da yazayım.Genelde bios ile düzeltmişler.Ama GT için editör kullanman gerekebilir.GT ile olan bir yayına rastlamadım,bulan koysun buraya hiç değilse bir kaynak oluşur.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=67249&highlight=7800gtx+cold+bug

77.77 ile düzeltebilenler var ama sen olmadığını söylüyorsun
    Sanırım biraz oynayacan.

Koray gel sen çok oynadın nvidia ile

• 31 derece cold bug için yüksek bi ısı deilmi ben bu işler - derecelerde oluo die biliodum!!!
  • ya senin kart 7800gt miş benim verdiğim bios 7800gtx miş aman dikkat pardon gerçi görüntü gelir yinede kötü birşey olmayabilir gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.