Şimdi Ara

7610 ve 6670 ciler BURAYA (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.540
Cevap
0
Favori
103.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esik1

Vay vay kimler gelmiş.

Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
  • up
    Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

yaw beyler benim mal pc ye telefonun data kablosunu bağlıyorum ama görmüyo telefonu nasıl olcak bi el atın su olaya yaw kablonun sürücüleri yüklü pc suite de güncel ee sorun nedir

kabloyu kullanmak için kurman gerk once bayada cafcaflı bır ıs cok uzun zaman alıyor.benım pc olmadıgı ıcın bluetooth aldım bıttı o dert

• quote:

Orjinalden alıntı: ercann

mrb!. 6670 te otomatik tuş kilidi yokmu yaws?. bulamadım bir türlü :)).

bu tamamen nokia nın pk yemesi.mılattan kalma tellerde bıle var ama gel gorkı bızım 6670 te yok.bu tel e streo mp3 calarda cok rahat koyarlardı ama ip ne lik degılmı koymamıslar işte.al sana bırde kulaklık sorunu.nokianın a q.daha sayayımmı bırcok var.
  • yanlıs anlamayı tel ıyı tel.ben cok hor kullanırım hıcbır sorun cıkarmadı sımdıye kadar güzel calısıyor.kamerasına dıyecegım yok.işlemcısde baya hızlı.ama nkianın bu uretım polıtıkası benı deli etti.bu ayrıntıları aldıktan sonra anladım.bırdahada almam

Orjinalden alıntı: Gargi®

up

Orjinalden alıntı: olcaytoshow

quote:

Orjinalden alıntı: ercann

mrb!. 6670 te otomatik tuş kilidi yokmu yaws?. bulamadım bir türlü :)).

bu tamamen nokia nın pk yemesi.mılattan kalma tellerde bıle var ama gel gorkı bızım 6670 te yok.bu tel e streo mp3 calarda cok rahat koyarlardı ama ip ne lik degılmı koymamıslar işte.al sana bırde kulaklık sorunu.nokianın a q.daha sayayımmı bırcok var.
    Zümer Suresi 53 - De ki: "Ey haddi aşarak nefislerine karşı israf etmiş olan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümid kesmeyin. Çünkü Allah, bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir."

http://serefcanengin.tr.cx/
  • 6670 için güzel melodi ve tema indirebileceğimiz site bilen var mı ?
  • bende 3650 var mennunum ama en sevdiğim telefon 7610
    sen hart format at daha iyi olur kolay gelsin!
    KAHRAMANDIR SOYUMUZ, BİZE KEFEN BİÇİLMEZ.
    DÜŞMANA ÖĞÜTTÜR ÇANAKKALE GEÇİLMEZ.

http://www.1001dilek.com/
  • yaf bu kulaklık problemini nasıl halledecez?6670 kullanıyorum.tek kelimeyle mükemmel telefon.burdaki yorumların inan neredeyse hepsini okudum.7610 unun 6670 den hiç eksiğinin olmağını hatta bazı özelllikllerinin daha iyi bile olduğu konusunda birleşmiş herkes.ama kulaklık olayı yok mu öldürecek beni!!!sırf bu yüzden istemeye istemeye değiştirme ihtimalini düşünmeye başladım.programlar konusunda bir sorunum yok istediğim herşeyi yükledim nerdeyse.ama bu kulaklık olayı war ya....offff offfff.ha bi de unutmadan smartmovie yüklediğim halde(codec i deyükledim) videolarımı izleyemiyorum.dosyaları tekrar tarattırıyorum ama sonuç yok.yardımcı olursanız çok memnun olurum.tşk şimdiden...
  • bence şuana kadar en iyi tipli telefon 7610. 7610 en sevdiğim telefon şuan fazla yerde ararsan 400 bulursun bide birşey sorcam arkadaşlar 7610 unun kapağı değişiyomu?
  • ne güzel tipli telefonmu hadi yapmayın birkere tuşlar tam bir rezalet.msj yazmak ve oyun oynamak sıkıntı bu telde.adamlar şekıl yapacaz dıye kullanım pratıklıgı dıye bısey bırakmamıslar.sonra bu kadar incikli mincikli bir tel ancak kız telefonu olur.6670 le özellilk olark hıç fark yok yanlız tusları gözardı edersek.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.