arkadaşlar yapmayın yaaa kaçıncı sayfada bu forum yaw günde yarım saatinizi ayıramıyonuz mu 7610unuza??? bu arada benim telefonun ekranının tam ortasında bi tane piksel ölüüüübişi olmaz dimi????
Alet kendi kulaklığı tanıyor ama ikili olan (yani radyo dinlemek için olan ) kulaklığı taktınmı donanım desteklenmiyor diyor. quote:Orjinalden alıntı: Gargi9 ben sizce 6670 alıyımmi kulaklık falan tanımıyo diyorlar da
Kötü gözükür be.. ya.. quote:Orjinalden alıntı: wizard133 arkadaşlar yapmayın yaaa kaçıncı sayfada bu forum yaw günde yarım saatinizi ayıramıyonuz mu 7610unuza??? bu arada benim telefonun ekranının tam ortasında bi tane piksel ölüüüübişi olmaz dimi????
ama bi topicte 5 ğiksele kadar yasal diyodu telefoncuya gittim 3-4 tane olsaydı değiştirirdik ama bu heç belli olmuyo dedi ossun
7610 tanıyoo bence all quote:Orjinalden alıntı: Gargi9 ben sizce 6670 alıyımmi kulaklık falan tanımıyo diyorlar da
walla ben ortalama 25 mb ı 5 veya 6 dkkada flan aktardım quote:Orjinalden alıntı: Gargi9 dku-2 den hızlı aktarım yapılıyomu
bu topici havada tutalım kimse yokmu ben daha almadan özen gösteriyorum haadi arkadaşlar şunlara ne olduğummuzu gösterelim
arkadaslar ben 7610 telefonumu linuxta kullanabilmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan varsa cevabini bekliyorum. tesekkurler
rally pro contest isminde 3 boyutlu güzel bir yarış oyunu var onu deneyebilrisin. quote:Orjinalden alıntı: didi13 telefona güzel araba yarışı neler war we nerden bulabilirim??Ayrıcaa nie kimse yok!!!millet nerdesiniz??
quote:Orjinalden alıntı: zibid_gonzales 7610 için kronomtre uygulaması war mı???????????? war bizzat ben kullanıyorum nerdemi bulacaksın elbettewww.maxicep.com da adı mstopwatch mı öle bişi