Şimdi Ara

76 TL NUSRET YİYEN ADAM ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nusret fln hikaye arkadaşlar abartı fiyatları var.Kağıthane de Boğa Steakhouse var 2 kişi 110 tl ye gayet güzel lokum,şaşlık,içecek,salata yiyip çıktık tavsiye ederim..
  • Millet yediği yemeği videoya çeker olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köpeğe ufak şeyi verdi bıraktı bide köpeğede söylüyorum demişti. Garibim köpek. :((

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Bende öyle biliyodum fiyatları, bu eleman nerden almış ki bu paraya?
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    Ulan ne güldüm buna yaaaBravo

• Ulan ne güldüm agahhahahsjsjaggagag :D

• geçen gün 1 kilo karışık köfte ve sucuk yedik içecek, salata, tatlı vs 70 küsür lira verdik. 3 kişi Doyduk şükür. Tadı aynı mı? Belki değil Nusret ten yemedim ama ne kadar iyi olursa olsun fiyat farkı ortada bence
  • 75 LIRAYA HAMBURGER YEMIS SANKI NUSRETI DOLANDIRMIS GIBI BIR HAVASI VAR CILDIRIYORUM HAHAAHAHAAHAHAAH

BENCE DIREK SODAYI IC O 50 KURUSA SATILAN ULUDAG SODAYI HAHAHAHAHAAHHAH
  • Ya 75tlye bende sandim sistemin bir hatasini buldu 75tlye steak falan yedi sandim yedigi sey hamburgerle bir dilim havuc baklava

• 76 TL Yi bir hamburgere verirsem 3 gün sçmam
  • Kardeşim orası lüks mekan, fiyatlar fakirler girmesin diye yüksek.Ama görüyoruzki ne kadar aç varsa nusrete gidiyor. Bunlar hava atçam diye 4-5k ya telefon alanlarla aynı mantık yapısına sahip kişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Şubat 2017; 18:47:20 >
  • aynen öyle.
  • Aslında biz pahalı falan buluyoruz ama ( siteye girdim baktım burger 32 diyor) Yaşam standartlarımız ve enflasyon oranları, ekonomik durumlar, kişi başına düşen milli gelir vs.

Konularını ele alacak olursak gerçekten kaliteli etin gerçek fiyatının o olduğuna inanmalıyız. Çünkü organik et yetiştiriyorsa ve ederi buysa aldığımız maaş az ve yaşam standartlarımız düşüktür. Bunu sorgulamak gerekiyor.

Çünkü her şeyin gerçek hayatta kalite anlamında ederi vardır. Düşüğünü alıyorsak, doymak için değil neden ucuz diye sorgulamamız gerekir.

• Haklısın.

• İnsanlar istediği restorana gidip istediği fiyata istediğini yiyebilir ama sayısız adet bu konuyla video varken bununla ilgili hala Youtube'dan Nusret videosu yayınlayan ve bunları izleyen insanların elinden internet erişimi alınmalıdır.

kısaca; get a life bro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 16 Şubat 2017; 22:11:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine mi bu eleman
  • 76 tl bizim evin tam 2 aylık makarna ihtiyacını karşılar
  • bu videodan sonra fiyatlar ikiye katlandı
  • Terrible Certainty kullanıcısına yanıt
    Doğru söze birşey diyemem :)

• Lokum burger 32 lira?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.