Şimdi Ara

750 TL CİVARINDA GTA 5LİK İKİNCİ EL SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumdan ikinci el komple sistem veya tek tek parça alarak gta 5 oynayabileceğim bir sistem kurmak istiyorum. İlk etapta 750 Tl gibi bi bütçem var bununla anakart işlemci ve ram alacağım. Kasa, power ve hard disk var elimde. Önümüzdeki ayda 200 300 Tl civarında bi parayla ekran kartı alarak sistemi tamamlamayı düşünüyorum. Sistemi kardeşim için kuracağım. Hevesi gta 5 oynamak o ayarda bi bilgisayar yeterli olur. Nasıl bir sistem yeterli olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 11 Şubat 2017; 1:49:43 >

• Up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psu ne elinizdeki bilmiyorum ancak. 250 lira civarına 2.el phenom II x6 1090t falan alınabilir. Buna uygun 100-120 lira civarına da anakart. M5a78l modeli hem küçük hem de bu rakama garantilisi bulunuyor. 200 lira civarına da ddr3 8gb ram alırsanız. 570 liraya üçlüyü halletmiş oluyorsunuz. Ekran Kartı bütçesine de 180 lira daha ekleyip psu yeterliyse gtx 770 gibi bir kart alıp, gayet tatmin edici bir gta 5 deneyimine sahip olabilirsiniz.

• Sahibinden üzerinde 350-400 liraya 775pin xeon işlemcili anakart+ram+işlemci satılıyor.Onlardan alabilirsiniz.Psu ne kadarlik tabi orasi da önemli.Geri kalan parayı da ekran kartına saklayın totalde 500 liraya yakın ekran kartı bütçesi oluyor.İndirimleri yakalayabilirseniz rx 460 veya gtx 1050 alırsınız.Şimdiden hayırlı olsun.

• Pentium 4560 ( illa 4560, başka Pentium değil)
    h110 anakart
    8gb ram
  • Rokie T kullanıcısına yanıt
    İntel i5 2500k sersi nasıl olur bu bahsettiğiniz işlemciye göre?

• Biraz daha iyi z77 Anakartla uyguna alabiliyorsanız iyi bir seçenek olabilir. Birde ucuz yollu kule tipi soğutucu alırsanız gayet iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elimde sadece ekran kartı yok
    işlemci : amd a8-5600
    anakart :msı a58-e33
    rem : 4 gb ddr 3 1333 mhz
    bunlar var işine gelirse haberleşelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçukdelikan 53

elimde sadece ekran kartı yok
    işlemci : amd a8-5600
    anakart :msı a58-e33
    rem : 4 gb ddr 3 1333 mhz
    bunlar var işine gelirse haberleşelim

A8 dr zaten dahili ekran kartı var ben a8 7600 ve 8gb ramli 500gb hddli kasayı monitör dahil 800 tlye sattım malmışım cidden 😔

• i5 4460 : 400 TL. desek
    1150p Anakart : 100 TL. desek
    8Gb Ram : 110 TL. desek
    R9 280(3Gb) : 400 TL. desek

Toplam 1.010 TL. falan yapıyor.

Normalde ürünlerin 2.el ederleri bunlardır. Ama genelde fazla fiyattan satıyorlar. 3 aşağı 5 yukarı bulduğunuzda tercih edin bence. Yani 1.100 TL.na bulursanız da bu şekilde alabilirsiniz.

Yalnız elinizdeki kasa ve psu nedir? Tam marka ve modellerini yazarsanız bir güç yetiyor mu yetmiyor mu psunun bakalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Psu olarak şu an elimde 250 watt bi psu var ama yetmeyeceğinin farkındayım. Ama onu başka bir şekilde çözme ihtimalim var arkadaşımdan alarak 350 watt olması lazım ondakinin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.