Şimdi Ara

720p Oyunculuk ve GTX 1050Tİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 720p bir monitörüm var. Sistemim i5 3470 3.2 Ghz 2x4 GB 1600 Mhz Ram 256 GB ssd var. Ekran kartım GT 420 Şuanda... Kasam küçük bir kasa yani taşınması kolay. Ben gtx 1050ti almak istiyorum Nisan ayında, monitörü yakın bir gelecekte alamam (Temmuzda Belki). AAA oyunları 50fps üstü oynayabilirmiyim ?

• Up
  • Rx 470 daha doğru bir seçim olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 470 alacak bütçem yok. 1050ti için 5 ay para biriktirdim hocam.
  • Yeter de artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Hocam kasam küçük. Fifa 17 gibi bir oyunu. 4k televizyona bağlasam. 4k görüntü kalitesinde oynayabilirmiyim :D
  • Hide and Seek kullanıcısına yanıt
    Arasında 100 TL fark var sen bilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ayarları indirirsen mümkün.

• vamp kullanıcısına yanıt
    Saol hocam. Aktif dönüştürücü alsam olurmu vga monitör için.
  • oynarsın i5 3470 rx480 ve gtx1060gibi kartları fullhdde besleyebilen bir kart
    sen 720p ekranda oynayınca FHD oranla 1.5kat daha fazla fps alırsın bu durumda işlemciye yük biner bunu azalatmak içinde grafik ayarlarını artırabildiğin kadar artır aynı zamanda msiafter burnerla gpu cpu kullanımlarına bakara oyun içinde denemeler yapman daha iyi olur böylelikle ideal oranı bulursun

50 fpsden fazla alacagın garanti
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Hocam aktif dönüştürücü kullansam sıkıntı çıkar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hide and Seek -- 14 Mart 2017; 1:15:2 >
  • hocam ben aktif dönüştürücü siparişi verdim 52 tl idi çalışırsa buraya yazarım monitör vga ekran kartı msi rx 460 msi gtx 1050 ti ile giriş çıkış birimleri aynı birebir :D tek fanlı olan için birebir çift fanlılara bakmadım tasarımı falan da aynı dönüştürücü ürününün yorumunda 1050ti ile sorunsuz falan yazılmış + olarak ben de test eder yazarım ekran almaktansa (ucuz bir şey değil) elimizdeki olanakları değerlendirelim displayport to vga'ydı en geç perşembe falan gelir pazar günü siparişe karşılık bence
    Düzenleme:Ürün geldi ve denedim.Aktif dönüştürücü çalıştı ama baya uğraştırıyor dönüştürücüyü taktığınızda ekrana görüntü direk gelmiyor.Simsiyah Windows 10'da bildirim paneli Tüm Ayarlar oradan güncelleme ve güvenlik kısmından dönüştürücü ve ekran kartı güncellemesi görüyor onu kurunca ekran geliyor oraları görmek için teamviewer kullanabilirsin şifrelerini falan basit ayar seç değişip duruyor yoksa teamviewer ekranıda göremediğinden sıkıntı oluyor diğer başka bi cihazda da kurulu olacak teamviewer telefondan veya bir başka bilgisayara ihtiyaç var birincisi apk teamviewer ios'tada vardır windows phone daki çalışmadı bende :D (l630) sürümler uyumlu değilmiş vs saçmaladı ikincisi bir başka pc'ye kur oradan yönet.3. olarak link koyuyorum aldığım ürünü :http://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177 43'e düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Kaktüs -- 17 Mart 2017; 13:44:22 >

Sıkıntı çıkmaz ama görüntü kalitesi biraz azalır.

Sonuçta digitalden analoga dönüştürüo bu durumda azda olsa görüntü kalitesi azalır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.