Şimdi Ara

720p ile ilgili sorun bakarmısınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar genelde dizi ve filmleri 720p izlerim.bilgisayarımda 4 çekirdek ve 6 gb ram var.ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım kafama takıldı biraz.
    az önce Boardwalk Empire dizisinin 1. bölümünü 720p olarak indirdim açtığımda takıla takıla ilerlemeye başladı.sizce sorun neyden kaynaklanıyordur? media playerdan izliyorum bunla mı alakalı yoksa.

• Sadece bu filmde yaşıyosanız sorunu indirdiğiniz problemlidir.Repack falan çıkmışmı bi bakın.
  • hocam bilgisayarın ile yada indirdiğin diziden kaynaklı bir sorun değil tamemen player ile alakalı olduğunu düşünüyorum http://forum.donanimhaber.com/m_16783095/mpage_57/tm.htm konuda 720p 1080p gibi mkv dosyalarını sorunsuz açabilmek için yadım alabilirsin ben sana Splash Player Pro yada Daum PotPlayer'ı öneririm verdiğim linkte playerlar hakkında ayrıntılı bilgi bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 11 Aralık 2010; 16:37:52 >
  • Splash Pro Player ile izlemeni de öneririm.
  • Ben vlc ile izliyorum hem sesi daha yüksek çıkıyor hem de media player ile filan izlerken ısınan laptop aynı filmi vlc ile izlerken aynı sıcaklığını koruyor. Isınmadığı için takılmada olmuyor haliyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload Hızı ile İlgili Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.