Şimdi Ara

72 KESERSAPI 1.500 M E SATILIKTIR 5 MAYIS 2008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Resurrection
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: plmpcity

Sen o zombie slotunu kapan warriorsun. Sana ne gıcık kapardım edana'da human kasarken

BU YUZDEN COK KISI GICIK KAPARDI AMA BIR GERCEK VARKI BUYUK OLMAK HER ZAMAN ZOR İŞ PM KAPARSIN KALKMIS BIRYERLERI PM KAPATIYOR ACIK BIRAKIRSIN KUFURUN BINI BIR PARA ITEM PARA CLAN ALLY OFF ZOR IS BEA ILGIN ICIN SAOL YINEDE

• quote:

Orjinalden alıntı: ooKoo

quote:

Orjinalden alıntı: plmpcity

Sen o zombie slotunu kapan warriorsun. Sana ne gıcık kapardım edana'da human kasarken

BU YUZDEN COK KISI GICIK KAPARDI AMA BIR GERCEK VARKI BUYUK OLMAK HER ZAMAN ZOR İŞ PM KAPARSIN KALKMIS BIRYERLERI PM KAPATIYOR ACIK BIRAKIRSIN KUFURUN BINI BIR PARA ITEM PARA CLAN ALLY OFF ZOR IS BEA ILGIN ICIN SAOL YINEDE

Bide senin yanında dolaşan aramis_ vardı. Ne ikiliydiniz. Ah Ah edana'yı özledim

• güncel
  • güncel !!
  • günce!
  • (x % 7)
    (np 55 k)

oldu ya 51 seektı ya 53 karuslardan kendılerını bılıyolar cok ıyı adam keserım sansa degıl bılege ! adam kendini keser olarak gorunce etrafındakı herkezı çivi sanarmıs hepsıne cakarım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrsPR1EST

Bna Dread SHield Cıktığında senden almıştım gemleri
    Bayağı konuşmuştuk senle
    Bu arada Up!!

gem dediğin abyss gem mi ?
  • Up!!!
  • oha yuhh 1.500 ytl mi o kadar paraya değermi o char yha :S

• quote:

KESERSAPI % 1.13
    LVL 71
    52 K NP
    SHEL SET + 7
    WE +1 DUAL
    DR +2 DUAL
    RAPTOR + 8
    (SASH OF SARROWS BELT + 1) 14 STR 2 DEFANS HP 75 MP 75 RESISTANCE FLAME 23 RESISTANCE GLACIER 33

WOLF + STR+ ATACK PAPER ILE 2950 ATACK
    UNDY KIYAFETLERIYLE + 7 KALKANLA 6500 UNDY DEFANS + DEFANS PAPERLA 1350 DEFANS

Bu lvlde bu itemler ile bu defans ve ap?
    Ya yanlış yazdın yada ciddi sallıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hater- -- 22 Ocak 2008; 2:09:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nonpremium990

server ney belkı larım

Sen önce premium al
  • up up kolay gelsin
  • EWET 2 YILDIR EDENADAYIM SERVERIN ACILDIGINDAN BERI HERKEZ TANIR ITEMLERIMDE IYI SENIN BOLE BI CHARIN YOK SANIRIM SATABILECEGIN BARI SATABILENLERE SAYGI GOSTER YADA SAYGI GOSTERMEYI OGREN OHAYMIS

600 M NAKIT 25 X 6 150 M
    900 M RAPTOR +8 HATTA AL SANA 800 200 M

350 M ETTI GERISINIDE SEN HESAPLA BOS KELIME YAZACAGINA UPLAMA BILE OK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooKoo -- 22 Ocak 2008; 23:21:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

quote:

KESERSAPI % 1.13
    LVL 71
    52 K NP
    SHEL SET + 7
    WE +1 DUAL
    DR +2 DUAL
    RAPTOR + 8
    (SASH OF SARROWS BELT + 1) 14 STR 2 DEFANS HP 75 MP 75 RESISTANCE FLAME 23 RESISTANCE GLACIER 33

BAK KARDESIM YARIN RESIM KOYUCAM IYI BAK RESME OK ELLIKLER BITTI AMA SANA 2825 ATACK 1295 DEFANS 6699 UNDYLI ELLIKLER OLMADAN GOSTERICEM YARIN SIMDIDE RESMINI CEKTIM HELTI CEKMISIM ATAGI DEFANSI UNUTTUM AMA DUR ONU KOYAYIM DIGERLERINIDE YARIN KOYAYIM SANA BI CIDDI SALLAYAYIM UNDYLE GERISINIDE YARIN SALLAYAYIM ICINE DERT OLSUN :)
    BASTIGIM KAGITLARIDA GOSTERIYORUM SONRA OYNAMA VAR SU VAR BU VAR YAPMASIN KIMSE OK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooKoo -- 23 Ocak 2008; 1:15:31 >

• İyide ben hp'den bahsetmedim ap'den bahsediyorum.
    Ne kagıdı basarsan bas +7 shel set ile bu ap fazla.Ayrica benim takılarımın verdigi defanslar seninkilerden daha yüksek lvlim 80 olmasına ragmen benim kadar defansın var.
    Hem Ap Hemde Defansın bu kadar yüksek olması için.Takılarının +2 roc fln olması lazım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Myst!que

quote:

KESERSAPI % 1.13
    LVL 71
    52 K NP
    SHEL SET + 7
    WE +1 DUAL
    DR +2 DUAL
    RAPTOR + 8

BAK KARDESIM YARIN RESIM KOYUCAM IYI BAK RESME OK ELLIKLER BITTI AMA SANA 2825 ATACK 1295 DEFANS 6699 UNDYLI ELLIKLER OLMADAN GOSTERICEM YARIN SIMDIDE RESMINI CEKTIM HELTI CEKMISIM ATAGI DEFANSI UNUTTUM AMA DUR ONU KOYAYIM DIGERLERINIDE YARIN KOYAYIM SANA BI CIDDI SALLAYAYIM UNDYLE GERISINIDE YARIN SALLAYAYIM ICINE DERT OLSUN :)
    BASTIGIM KAGITLARIDA GOSTERIYORUM SONRA OYNAMA VAR SU VAR BU VAR YAPMASIN KIMSE OK.

slm
    bastan soylıyım alıcı degılım fakat. bu forumdakı cocu cocoğun emekten hıc bır haberi yok.
    e guzel akrdesler mılletın charını ıtemını parasını 3-5 kurusa lamak ısteyenler e seslenıyorum.
    hadi bakalım sız boyle bır charı ne kadar zmanda yapabıleceksenız buyrun.
    her seyın bır fıyatı avrdır. vede bunu satıcı belırler.
    su forumu bu sayfayı okudum sınırlendım absurt absurd konusmalar.
    almıcaksan upala yada hıc mesaj yazıp. satan ısnsanın moralını bozma.
    adam kasmıs ıttem yapmıs hıc saygınız yok.
    250 ytl dese balıklama atlarsınız nasıl kazıkladık salagı detrsınız dimi.
    yook sonucta ben kopucam bu forumdan. bunca senedır uyeyım ama son su 2 senedır dusen sevıyeyi anlamıs degılım.
    siz bırakın k.o oynamayı . cıkın sokaga bızım bır zman oyndıgımız gibi bilye oynayın.
    evet edena yeni server sayılır bu ıtemlar bu lvl np az ama 1.5 mılyar eder.
    hadi sağlıcakla kalın.

• Dostum derdin nedir anlamadım?
    Ben charın fiyatına fln laf etmiyorumki inş. satar.
    Benim söylemek istedigimi anlamamışsın sen.
  • Ap konusunda WOLF ile ATACK SC yi benim zamanımda içemiyorduk.Ne zaman açıldı bu ? =))
  • Up Konu Günceldir!
  • quote:

Orjinalden alıntı: alozanforum

Ap konusunda WOLF ile ATACK SC yi benim zamanımda içemiyorduk.Ne zaman açıldı bu ? =))

hakkaten ya dikkat etmemişim, haklısın..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.