Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 72 Ekran Tüplü (CRT) Arçelik TV && Medeli DD 305 E.Davul Satın Al 22 Şubat 2012 12:21 1 1 72 Ekran Tüplü (CRT) Arçelik TV && Medeli DD 305 E.Davul TV sorunsuz akşam resimleri de yükleyeceğim. Fiyatını siz belirleyin. Aynı şekilde davul da sorunsuzdur. Padlerinde kullanmaya bağlı biraz aşınma var bir de pedallardan biri hasarlı ama çalışıyor. Çalışmasını etkileyecek bir hasar değil. O haliyle sahne görmüştür. Davula 220 TL istiyorum. Resimlerini ciddi düşünen arkadaşlara mail adreslerinden gönderebilirim. Ürün Tipi E.Davul Pad Sayısı 7 Davul Pad Sayısı 3 Adet Zil Pad Sayısı 4 Kick Trigger 2 Kasnak Hayır/Yok Pedal Bass Drum, Hi-Hat Vuruş Hassasiyeti Evet/Var Şarkı Sayısı 100 Demo Şarkı Sayısı 1 Adet Ses Sayısı 215 Adet Hazır Kit Sayısı 25 Digital Reverb Evet/Var Ekran Türü Led Ekran Usb Bağlantı Evet/Var Süper Bass Evet/Var Fiyatı Öylesine Yazdım. ÖM İçinde bulunan 100 adet şarkının üstüne çalışabilirsiniz. Veya benim yaptığım gibi bir ritim kaydedip çaldığınız başka bir alet varsa eşlik edebilirsiniz. Denemek isteyenler için 05395960605 Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu XFX Radeon RX 5500 XT 8GB KFG (SON FİYAT) LOGITECH DRIVING FORCE G29 + SHIFTER (Fiyat REVİZE) Corsair Carbide Spec 05 Satılık + Artric F14 PWM-PST FAN 2x 350TL!!
Günceldir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün GIGABYTE B450 S2H V2 + RYZEN 5600 + 16GB RAM + Soğutucu XFX Radeon RX 5500 XT 8GB KFG (SON FİYAT) LOGITECH DRIVING FORCE G29 + SHIFTER (Fiyat REVİZE) Corsair Carbide Spec 05 Satılık + Artric F14 PWM-PST FAN 2x 350TL!!