Şimdi Ara

72 BATTLE PRİEST HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 72 PRİESTİM WAR SİZCE FUL STR OLUP FABRİC +8 Mİ OLAYIM YOKSA +7ÇİTİN TAKIP ATAKIMDAN BİRAZ AZALTIP DEFANSIMI SAGLAMLAŞTIRIYM ÇİTİN GİYERSEM AP COKMU AZA OLUR BİDE ELİMDE +7HB WAR BELT SKE BELT DİER TAKILAR FUL GÖREW
    YARDIMLARINIZI BEKLİORUM :)
    +8 FABRİC OR +7 ÇİTİN _?

• bence +8 fp set 3 str 1 hp kafalıkda mutlaka dd 25 fp olması lazım yoksa asaslara dayanamazsın
  • öyle olmaz+8 fp giyeceksin.ama kesinlikle hp bonus olmalıneden dersen fp giyerken def. yükselir ama hpden çalmış olursun.full str abansan artanı hp olacak ama fp giyince veremeyeceğin için hp set yap
  • ya bro kafada dd25 olması lazım dedin de serwer manes burda ondan yok :D
    bide fp takcagıma 3 5 daha int werip çitin takmak daha mantıklı deilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

öyle olmaz+8 fp giyeceksin.ama kesinlikle hp bonus olmalıneden dersen fp giyerken def. yükselir ama hpden çalmış olursun.full str abansan artanı hp olacak ama fp giyince veremeyeceğin için hp set yap

+150

Bi tavsiyede benden FP +8 / 15 HP Bonus SET Giyersen Mana da coğalır

• quote:

Orjinalden alıntı: NOWamanNOCry

ya bro kafada dd25 olması lazım dedin de serwer manes burda ondan yok :D
    bide fp takcagıma 3 5 daha int werip çitin takmak daha mantıklı deilmi

+8 chitin set yapabileceksen tabiki ama +7 yaparsan daha kötü olur.ya +8fp yada +8 chitin
  • iron set olmadan paper bp ile dalga geçerler czde.

chitin giymek mantıksız çok int veriyosun. +8 fp giyiceksin. ama şunu da söylemek istiyorum 72lvlde fp bp'de itemlerin iyi olsa bile atak 1,8k hp ise 4k civarında olur. lvli 75e doğru çekmek lzm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.