Şimdi Ara

71 lvl warriorcu geldiiiiiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 71 lvl warriorumu 80 lvl yapmak isteyen ciddi bir alıcıya satmayı planlıyorum. 70warrior@yahoo.com msn ekleyin pls.

• Server ne item ne off off boş mesaj ss yok,belliki yalandan yere milletin zamanını çalmak için atılan mesaj!
  • hayır adam doğru sölüo ben biliorum başka bi topicde göstermişdi bana sat dicem ama benim param yetmez ona emini en az bi 750 ytl istersin
  • KArdeş Hem satıyorsun Hemde lwl 80 yapmasını istiyorsun.alıcı istedi lwl i yapar isterse hiç kasmaz
  • Madem satıosn neden level 80 yapmasını istiosn anlamıs değilim
  • tipik 9_13 taş arası
  • warriorcuuuu geldi hanııııııııııım mmmmm baslıqtan anlasıldıgı gibi 8-12 yas arası arkadasımız .... :))
  • Alırım belki ; yalnız lvl 1 e düşürmek için

• .ksc görmeden inanmam
  • Boş topic
  • AGA CHARINI 80 YAPABİLİRİM USTA OYUNCUYUM BANA ULAŞMAK İÇİN MSN ADRESİM yigit_1584@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiniz

AGA CHARINI 80 YAPABİLİRİM USTA OYUNCUYUM BANA ULAŞMAK İÇİN MSN ADRESİM yigit_1584@hotmail.com

koptum ya
  • quote:

AGA CHARINI 80 YAPABİLİRİM USTA OYUNCUYUM BANA ULAŞMAK İÇİN MSN ADRESİM yigit_1584@hotmail.com

Sizce bu akradaşın yaşı kaç foruma üye olunurken 13+ diordu sanırım ve bu bebe nin yaşı 13-
  • İsmin daha lvl atlayamamış bak 70 de unutmuşsun onu hadi onuda kas oda lvl atlasın yazık
  • BARİZ YALAN
    AKLI SIRA HACK FALAN YAPCAK BENCE!!!
  • quote:

• zuahhah manyak topic ya adamin lwl 70 warrioru olsa onu olse yine satmaz 1
    2 lw 80 olmasini istiyormus sanane chari sattiktan sonra o char seni ilgilendirmez ki
    adam resmen yalanci hjem hangi serverda onu bile yazmamiz zuahha :D
    item fln yok warriorun nicki yok milleti kandirior
    safin tekide usta oyuncuyum die onu kandirmaya calisior yazik yaw usta oyuncu olsa noob noob konusmaz iste siradan 2 tane lwl 30 insanin muhabbeti

• char mükemmel imiş böyle char olsunda 80 değil 100 yaparım
  • Noldu adamın dedine inanmayan ukalalar vardı ses kesildi galiba ss' leri görünce =) Kafanızda civ civle dolaşırken herif level kasıyormuş =) Harbiden tam bir LÖL sünüz ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.