Şimdi Ara

7000 tl bütçem var. Bu sistem alınır mı sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-0-pc-hocasi-gaming-pc-fiyati-45066/ Bu sistemi almayı düşünüyorum, sizce almalıyım ve ne gibi değişiklikler yapabilirim? Birde bu site güvenilir midir? Şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliEsnaF -- 2 Nisan 2020; 19:28:44 >



  • Alınabilir bir model fakat James Donkey marka SSD'ler diğer ana modellere göre biraz daha kısa ömürlü olmakta. Ayrıca ASUS DUAL modeli soğutma konusun da diğer modellere göre daha başarısız.Ayrıca aklında bulunsun Ryzen sistemlerde RAM MHZ değeri performansa direk etki yaptığı için daha yüksek değerlere çıkabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rigbyyy

    Alınabilir bir model fakat James Donkey marka SSD'ler diğer ana modellere göre biraz daha kısa ömürlü olmakta. Ayrıca ASUS DUAL modeli soğutma konusun da diğer modellere göre daha başarısız.Ayrıca aklında bulunsun Ryzen sistemlerde RAM MHZ değeri performansa direk etki yaptığı için daha yüksek değerlere çıkabilirsin.
    Isınma ciddi problem yaratır mı hocam birde işlemciyi 3600 yapmalı mıyım sizce?
  • FenerliEsnaF kullanıcısına yanıt
    Hayır öyle sorun yaratmaz demek istediği o model soğutması diğerlerine göre daha başarısız olan model. Bütçe varsa geçilebilir 3600'e yoksa gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.