Bildirim
700 YTL'ye İntel PC tavsiye edebilirmisiniz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Aslında sistemi ne amaçla kullanacağını bilmiyorum ve mönitör de dahil etmedim. ama orta karar bir sistem olarak ( az buçuk oyun, film, internet vs.) şunu önerebilirim.
İŞLEMCİ - İNTEL DUAL CORE E2140 - 73$+KDV
ANAKART - GİGABYTE GA-965P-S3 - 109$+KDV
RAM - VERİTECH 1GB DDR2 800MHZ - 45$+KDV
EKRAN KARTI - PALİT 8500GT SONİC - 87$+KDV
HARDDİSK - SAMSUNG 160GB SATA2 NCQ - 55$+KDV
OPTİK SÜRÜCÜ - SAMSUNG S203B - 29$+KDV
KASA - ASUS TA951 - 59$+KDV
Toplamda kdv dahil yaklaşık 540$ ve 700ytl yapıyor. özellikle anakart ileride yapılacak ekran kartı veya işlemci gibi değişiklikler için gayet uygun. ekran kartıda güncel oyunlarda biraz düşük ayarlıda olsa iş görür. sadece kasanın içindeki powersupply şu an için yeterli fakat ileride güçlü bir ekran kartı takıldığında yetersiz kalabilir. -
İşlemci : Intel Pentium 4 661
İşlemci Hızı (ghz) : 3,6
Bellek (mb) Ddr Ram : 512 MB DD2
Sabit Disk (gb/rpm) : 80
Ekran Kartı :256 MP (Paylaşımlı)
Ethernet Kartı : 10/100
Garanti Süresi (yıl) :2
Hoparlör :Var
İşletim Sistemi : Windows Vista Starter
Klavye/mouse : Var
Model :ALFA CAP3600-7804R
Monitör :CASPER 17" FLAT
Optik Sürücü : DVD-CDRW Combo
Genişleme Yuvası : 20 in 1 Kart Okuyucu
Ses Kartı :8 Kanallı
Menşei :Türk Malı
Fiyatı 12x57,10 YTL
Sizce uygun mudur arkadaşlar. -
melalcholic mesajını yeni gördüm aşağıdaki sistem fiyatına göre uygun mu komple sistem olarak. -
benim tavsiyem kesinlikle o sistemden uzak durman yönünde olacaktır. sanırım mönitör klavye falan full sistem toplayacaksın. o zaman şuna bir bak.
İŞLEMCİ - İNTEL DUAL CORE E2140 - 73$+KDV
ANAKART - GİGABYTE GA-945GM-S2 - 67$+KDV (onboard vga)
RAM - TWİNMOS 1GB DDR2 667MHZ - 39$+KDV
HARDDİSK - SAMSUNG 160GB SATA2 NCQ - 55$+KDV
OPTİK SÜRÜCÜ - SAMSUNG S203B - 29$+KDV
KASA - ASUS TA951 - 59$+KDV
MONİTÖR - SAMSUNG 793DF 17' FLAT - 103$+KDV
KLAVYE+MOUSE SETİ - A4TECH KB2160 - 11$+KDV
HOPARLÖR - CREATİVE 2+1 - 24$+KDV
bu da yine yaklaşık 700ytl ye geliyor. ve o casper sistemden çok daha iyi. özellikle çift çekirdek işlemci, iki katı harddisk, iki katı ram olarak çok daha avantajlı. eğer oyun oynayacaksan ileride orta seviye bir ekran kartı alırsın ve oyunlarıda gayet rahat oynarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melalcholic -- 8 Eylül 2007; 16:04:41 > -
Çok sağol önerin için melalcholic. Teşekkür ederim. Sağlıcakla kal. -
birşey değil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X