Şimdi Ara

700 tlye telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır dandik bir telefon kullaniyorum.Beni 2-3 yıl daha rahat rahat götürebilecek bir telefon istiyorum ama farklı görüşler var telefonların işletim sistemleriyle ilgili.İos'un çok stabil olduğunu ve kaliteli bir marketi olduğunu biliyorum ama market genelde ücretli diye duydum doğru mudur?
    Android,belirli süre kullanımdan sonra kasmaya başlıyor diye duydum.Wp hakkında fazla fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim.Genelde müzik dinlemek,mesajlaşmak ,oyun oynamak ,internette gezinmek için kullanirim arada bir de fotoğraf çekerim.Aldıktan sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum.Biraz zorlarsam 900'e kadar çıkabilirim galiba.Yanliş fikirlerim,duyumlarim olabilir kusura bakmayın.Şimdiden teşekkürler.Bu arada gm öneri yapmazsaniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a4technic -- 15 Ağustos 2014; 23:01:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artik android düzeldi hocam,Moto G çok stabil ve güncelleme Alıyor rahat 3 yıl götürür kullanıyorum bu paraya harika cihaz.daha güçlü cihazlar Zenfone 5-6 var,alternatif L90,M2 artirirsan G2 var

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Artik android düzeldi hocam,Moto G çok stabil ve güncelleme Alıyor rahat 3 yıl götürür kullanıyorum bu paraya harika cihaz.daha güçlü cihazlar Zenfone 5-6 var,alternatif L90,M2 artirirsan G2 var

+1
  • Zenfone 5
  • Zenfone 5-6 farkı nedir?Fiyat farkına değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

Zenfone 5-6 farkı nedir?Fiyat farkına değer mi?

A?yry fark yok aslynda gidip görmeniz iyi olur

• Bence Zenfone 5 alabilrisin biraz artıtıtsan 1 inch büyük zenfone 6 var. Ama 2. elden g2 de alabilirsin. Samsung un o fiyata ürünleri seni 2 sene götürmeyebilir. Ben 800 e Ace 2 almıştım zor dayanıyorum. En iyisi mağzaya git incele. Bol inceleme videosu izle. 2 sene kullanacaksan senin için çok önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.