Şimdi Ara

700-1000tl arası android telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar max 1000e kadar, tercihen samsung, akıllı telefon önerir misiniz? Babam kullanacak, daha önce akıllı telefon kullanmadı. Whatsapp kullanır, sarjı uzun gitmesi fena olmaz. Arada fotoğraf için kullanılır.

1000tlye kadar olmasına da gerek yok, 800 900a olsa daha iyi olur.

Ben lg g2 kullanıyorum iki yıldır. Memnunum şimdilik ama servise falan gitti geldi, ekranda az sarı ekran sorunu var çözmeden yolladılar. Biraz soğudum oyüzden lgden, farklı ve yayın bir marka oldugu için samsung dedim. Vatanın sitesinden baktım, verdiğim aralığa çok telefon var samsung'un, bunun gibi telefonlar işimizi görür sanırım değil mi? Yani 1000 üzerine çıkıp lg g3 falan almaya gerek yoktur sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtemelen -- 19 Şubat 2016; 18:09:10 >

• Samsung J5
    Sony c4

G2 yi satcakmısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

Samsung J5
    Sony c4

G2 yi satcakmısınız?

Teşekkür ederim. Diğer başlıklarda da sony c4 çok önerilmiş neden iyi acaba..

G2'den memnunum şimdilik, belki ileride satarım yeni alacagım zaman.
  • muhtemelen M kullanıcısına yanıt
    Bende g2 kullanıyorum.C4 de 16 gb dahili hafıza, 2 gb ram, Full hd ekran var.Android 6 güncellemesi geldimi bilmiyorum ama f/p açısından iyi cihaz. C4 konusu vardı okuyup fikir edinebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 den gectım c4e,6ay oldu memnunum hem stbaıl hemde fp acısından cazıp,arayuz hem daha sade kolay anlasılır hemde samsunga anzaran cok cok daha akıcı ve stabıl bır arayuzdur sonydeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

G2 den gectım c4e,6ay oldu memnunum hem stbaıl hemde fp acısından cazıp,arayuz hem daha sade kolay anlasılır hemde samsunga anzaran cok cok daha akıcı ve stabıl bır arayuzdur sonydeki.

Teşekkür ederim. Önerini dikkate alıp C4'e alma fikrine kayıyorum.
  • xperia c4 tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.