Ajda Pekkan Bambaşka Biri Bir Günah Gibi Haykıracak Nefesim Hoş Gör Sen İstemem Ayrılık Boynumu Büksün Kaderimin Oyunu Sev Beni Tanrı Misafiri Ya Sonra Yine Tek
Ayla Dikmen Anlamazdın Bana Yalan Söylediler Kalbime Kanımla Yazdım Adını Kapansam Dizlerine Olacak Olacak Onu Bunu Bilmem Kararlıyım Yolcu Yolunda Gerek Zehir Gibi Aşkın Var
Alten Alpman Ben Böyleyim Ben Varım Her Yaşın Ayrı Güzelliği Var Sensiz Olmam Söyle Buldun Mu Söyleyemedim Yaz Yağmuru
Berkant Samanyolu
Barış Manço Dönence Gülbemde Kara Toprak Kol Düğmeleri Unutamadım
Cem Karaca Resimdeki Gözyaşları Ceviz Ağacı Herkes Gibisin Tamirci Çırağı
Erkin Koray Arap Saçı Esterabim Neler Oluyor Hayatta Öyle Bir Geçer Zaman ki Senden Başka Kimse Yok Sevince Yalnızlar Rıhtımı
Erol Evgin Aldım Başımı Gidiyorum İşte Böyle Bir şey Sevdan Olmasa
Füsun Önal Oh Olsun Senden Başka
Gönül Akkor Ben Küskünüm Feleğe İtme Beni Yalnızlığa
Gönül Turgut Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak
Gönül Yazar Artık Sevmeyeceğim Baharı Bekleyen Kumrular Gİbi Bırakın Seviyorum Elveda Meyhaneci Güller Ve Dudaklar Ömrümce Hep Adım Adım Sensiz Saadet Yarım Kalan Aşk
İlhan İrem Bazen Neşe Bazen Keder Yazık Oldu Yarınlara
İlkay Akkaya Ah Sensiz Gidemem
Işıl Yücesoy Ya Seninle Ya Sensiz
Kamuran Akkor Seni Üzmek İstemem Yıkılmazdım Ben
Müzeyyen Senar Seni Ben Ellerin Olasın Diye mi Sevdim
Neşe Karaböcek Kemancı
Nil Burak Ağla Halime Birisine Birisine Boşvere Boşvere Olmaz Olmaz Deme Sende Alıp Başını Gitme Yalnızım Ben
Nilüfer Aşk Kitabı Erkekler Ağlamaz Haram Geceler Haykırsam Göklere İntizar İspanyol Meyhanesi Oh Ya
Rana Alagöz Her şey Bitmiştir Artık
Selma Hünel Bir İhtimal Daha Var
Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler Dert Ortağım Olmaz Bu İş Tutsana Ellerimi
Sezen Aksu Adı Bende Saklı Ah Felek Yordun Beni Dayan Yüreğim Devlerin Aşkı Eller Günahkar Gülümse İki Delilik İkinci Bahar Kaybolan Yıllar Tanrı İstemezse Tutuklu Unuttun mu Beni
Tanju Okan Aşkı Bulacaksın Hasret Kadınım Öyle Sarhoş Olsam ki Sevda Yolu Tek Dostum İçkim Sigaram
Yasemin Kumral Bim Bam Bom
Zeki Müren Annem Belalım Ben Seni Unutmak İçin Sevmedim Bir Gülü Sevdim Bir Yangının Külü Biz Ayrılamayız Bulamazsın Benim Gibi Seveni Elbet Bir Gün Buluşacağız Gitme Sana Muhtacım Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar Gözlerin Doğuyor Gecelerime Hiçbir Şeyde Gözüm Yok Sarmaşık Güller Senede Bir Gün Sevemez Kimse Seni Sorma Ne Haldeyim Şimdi Uzaklardasın
Benim arşivimde bulunanlar bunlar. Bende bir ara merak edip araştırmıştım. Bütün şarkılar bunlar değil ama geneli ünlü şarkılar Keyifle dinle Ama dikkat et aralarında çok ağır olanlar var fazla yüklenme yakarsın
konuyu yerinden zıplattık ama,
bu arşivi paylaşabilecek birileri olsa keşke :)
:::Pesimist::::
kullanıcısına yanıt
bu arşivi keşke paylaşabilsen
Arnavut kaldırımı favorim. 90ların şarkıları süper.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme