bi güzel ınt char için taktikler verbilicek olan varmı (char yapılandırmalarında kesin vardır ama muhabbet olsun die açtım)
sorularum şunlar
1-Adamın biiiri silah skılleri ile kapışıyo 3 vs 1 yapıo ınt charlara karşı bi nuke atıyo 10 k bu nasıl oluyo 2-itemleri iyidir ama ne kadar iiyi olabilir adamlar ona 3k vuruyo 3-str charla dalga geçiyo hemde glavıe
hiçbi int çi str glavie ile dalga geçemez. tabi glavie ci işi biliyorsa. fire sa gene hiç geçemez. mag defans adına birçok skille sahip o yüzden. Eşit LVL lerde konuşuyorum tabiki.
Valla kardesim ben 50lw bi oyuncuyum.6.5k canım var.Sanırım bu lwde kimsede bu kadar can yoktur.Gelsin benimle bi intçi dalga gecsin.Ben onla dalga gecerim bea sende.
ben intciyim 9k hp var lwl 79, 80 lwl glavieri öldüremesemde ölmüyorum
sadece nuke kullanan intciye ben noob derim..
sana en büyük tavsiyem bicheonu aç eksik bırakma yatır batır olmadan intciler pwp yapamaz
yatır batırı açmak doğru
quote:
Orjinalden alıntı: CaesaR
hiçbi int çi str glavie ile dalga geçemez. tabi glavie ci işi biliyorsa. fire sa gene hiç geçemez. mag defans adına birçok skille sahip o yüzden. Eşit LVL lerde konuşuyorum tabiki.
bu söze anca derim . sen char görmemissin yazık bişey diyemiyorum sana
tşekkürler herkese şöle bişi yapıcam hp vermesi için heuksalı açıcam sonra bircion u açıcam yatır batır için armor olucam ful ınt e dvm