Şimdi Ara

70 DERECE İŞLEMCİ--YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zararlı değil ama yüksek,yani ömrünü biraz azaltmış oluyorsun.Çözüm konusunda arkadaşlara katılıyorum,Zalman ya da ThermalTake iyi bir soğutucu al, ya da daha ucuz bir çözüm istiyorsan soğutucunu iyice temizle,doğru dürüst bir macun sür (öncekini tamamen temizleyerek ve parmağından yağ bulaştırmadan) ve soğutucu fanın önünde kablo yığını v.b. varsa bunları iyice kenara çekip sabitle.Yani kasa içinde hava sirkülasyonu iyi olsun.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • arkadaşlar aynı problem bendede vardı p42.8 kullanıyorum. cpu hiç bir işlem yapmadıı zamanlarda bile 65 derecelerde oynuyodu. e tabi cpuyu kasan oyunlarda 75'i buldum. termal macun bi 7-10 derece oynatıyo. sonra kasayı değiştidim. codegendi asus aldım çift fan ve airducklı şu anda 55 derece max görüyo.
    benim tavsiyemde macun sürmen veya kasayı değiştirmen.
    ayrıca işlemci ısı tehlikeli boyutlarda kapatıyo kitliyo sistemi.bi süre hiç açılmıyo pc.
    (zorlandığında hile serbest)
  • Intel için normal bir sıcaklık. Valla bende imzamdaki sistem ile 70 dereceyi geçiyorum. Tabi bu arada 2.8'in 3.6'da çalıştığını belirtmem gerek. Ekran kartıda overclocked durumda. Gayet sorunsuz da kullanıyorum. Ömrümü azalsa nolcak... Hangimiz bir işlemciyi 10 yıl kullanıyor?

Daha önce kullandığım 2.8 Prescott (775) de çok ısınıyordu, fakat bir soruna neden olmuyordu. Şu an kullandığım AMD 3000 (939p) ise 40 dereceyi geçmiyor. Ama halen bazıları AMD ısınıyor diyor

Orjinalden alıntı: Bethesta
    Şu an kullandığım AMD 3000 (939p) ise 40 dereceyi geçmiyor. Ama halen bazıları AMD ısınıyor diyor

Adı çıkacağına canı çıksın diye boşuna dememişler, AMDnin ısınma problemi çoktan tarih oldu ve her konuda Intele nal toplatıyor aslında ama... İmaj meselesi
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.