Şimdi Ara

70-100K ARASI HEDEFLEYEN SAYISALLARIN NETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim tyt 75 ayt 20. konu çalışıyorum henüz, 10 gün kala deneme maratonu yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 20 Mayıs 2018; 21:10:28 >

• Dostum tyt netlerimiz aynı ayt 25 civarında hedef 40. Kaç k bekliyorsunuz?

Ben 60-70k bekliyorum ama nerdeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

Komik mi hınzır

• En kötü 65k yapsam üzülmem diyorum da bakalım nolacak.

Tyt: 82-84

Ayt: 35
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 TYT 60 AYT EA
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Dostum tyt netlerimiz aynı ayt 25 civarında hedef 40. Kaç k bekliyorsunuz?

Ben 60-70k bekliyorum ama nerdeee
    benim de hedefim 80-40. 65-70k arası istiyorum obp 75. ama 90k da gelirse üzülmem ktü ye giderim, 90k dan daha kötü bir sıralama gelirse artık düşünemiyorum ne yaparım
  • tyt 60-65
    ayt 24-26 arası yapıyorum bazen daha da düşüyor. kalan zamanda 65-70 30-35 yaparsam 120k için yeterli olur mu hocam. bence bu bir ayı konu çalışarak değerlendirip son 10 günü deneme kasarsan 80k falan yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocallrecently

tyt 60-65
    ayt 24-26 arası yapıyorum bazen daha da düşüyor. kalan zamanda 65-70 30-35 yaparsam 120k için yeterli olur mu hocam. bence bu bir ayı konu çalışarak değerlendirip son 10 günü deneme kasarsan 80k falan yaparsın
    bence olur hocam. umarım başarırız. mezuna kaldığıma pişman oldum artık gitmek istiyorum.
  • sayısal mısın
  • KTÜ bilgisayara giderim diyorsun öyle mi hocam ? O ihtimalleri ben düşünmek bile istemiyorum ama bilemiyorum.Çok stresliyim şu aralar.
  • 240k barajı duruyor mu arkadaslar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

KTÜ bilgisayara giderim diyorsun öyle mi hocam ? O ihtimalleri ben düşünmek bile istemiyorum ama bilemiyorum.Çok stresliyim şu aralar.
    hocam 50k çok istiyordum ama olmadı, bu saatten sonra da imkansız. artık sakarya veya ktü gelirse giderim diyorum. beğenmezsem tekrar hazırlanırım.
  • Şu aralar 3.seneyi çok düşünüyorum ama evdekilerle karşı karşıya geldiğimi falan düşünüyorum çok stres oluyorum.Sakarya gelse hiç değilse mutlu şekilde gider okurum.İnşallah kazanırız.
  • Tyt 80
    Ayt 50

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meb1907

Şu aralar 3.seneyi çok düşünüyorum ama evdekilerle karşı karşıya geldiğimi falan düşünüyorum çok stres oluyorum.Sakarya gelse hiç değilse mutlu şekilde gider okurum.İnşallah kazanırız.
    3. seneyi ben düşünmeye bile korkuyorum. evdekilere nasıl anlatırım hiçbir fikrim yok. ayrıca mezun senesinde şunu öğrendim, disiplinli değilim ve çalışma alışkanlığım yok aynı zamanda lise derslerine ilgim 0. artık bilgisayar mühendisliğine girip ilgili olduğum alana çalışmak istiyorum.

ktü den emin değilim ama sakarya gelirse bende mutlu olurum. umarım girebiliriz.
  • 80 - 35

60k akdeniz pc

• Bilgisayar dersleri görmeyi ben de çok büyük bir istekle istiyorum ama nerede nasıl öğreneceğimiz de önemli.
  • arkadaşlar 80-35 akdeniz pc 60 k nasıl geliyor ? obp niz 100 mü ? ben hesaplayınca 80-40 72 obp ile 100 k'larda geliyor :D ben mi yanlış bakıyorum ? yanlış bakıyorsam söyleyinde moralim düzelsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.