Şimdi Ara

7 Zayıfla 54.6 Ortalamam Var Geçer Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler durum şu, ilk dönem 7 zayıfım var, genel ortalamam 54.6
    Kültür derslerine pek çalışamadım ama haftalık 8 ve 7 tane dersi olan iki dersin biri 88.25 diğeri 93.5 ve 1-2 sayısal ders iyi . Baraj dersten de geçtim.

Son yönetmeliktede şöyle birşey var;

Doğrudan sınıf geçme
    MADDE 57- (1) Ders yılı sonunda;
    a) Tüm derslerden başarılı olan,
    b) Başarısız dersi/dersleri olanlardan, yılsonu başarı puanı en az 50 olan
    öğrenciler doğrudan sınıf geçer.

(2) Yılsonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler, o dersten/derslerden sorumlu geçer.

Ama sorumlulukla ilgili şöylede bir şey var;

MADDE 58- (1) Doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden, bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhil edilmez.

Benim şuan alttan dersim hiç yok. Edit: Bir daha dikkat çekeyim, 58. maddenin ilk kalınlaştırdığım kısmında doğrudan sınıfı geçemeyen öğrenciler diyor.

İkinci dönemde de ortalamam ve zayıflarım aynı olsa geçer miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 18 Ocak 2014; 14:51:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• yukarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçersin herhalde.
  • geçersin
  • Geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsiKoman -- 18 Ocak 2014; 14:59:55 >
  • Daha ilk dönem, ki sene sonu olsa bile baraj dersten düşük almadıysan geçersin
  • Ortalaman 50 ve baraj dersini verdiğin sürece kaç zayıfın olduğu önemli değil , geçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Geçersin.

Birinci dönem kalmak yok, 2. dönem ortalamam hemen hemen bunun aynısı olacağı için açtım konuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Nyan Catİkinci dönemde hemen hemen bunun aynısı olacak gibi o yüzden şimdiden hazırlanayım dedim. Peki hocam şöyle bir şey olurmu, ilk dönem baraj dersten 30 falan almış olaysadım ikinci dönem 50 üstü alsam geçecekmiydim, yoksa 70 almam mı gerekirdi?

@beceriksiz1iHocam emin misiniz benim yönetmelikte bulabildiğim ilgili maddeler sadece bunlar. Bir başka madde var mı göremedim ben.k Bir çok kişi 6 zayıftan sonra ortalamaya bakılmıyor diyor. Okul idaresiyle konuşmadım henüz. 58. madde kafa karışıklığı yarattığı için herkes bu 6 zayıf olayını çıkarttı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 18 Ocak 2014; 15:06:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Century Child

@Nyan Catİkinci dönemde hemen hemen bunun aynısı olacak gibi o yüzden şimdiden hazırlanayım dedim. Peki hocam şöyle bir şey olurmu, ilk dönem baraj dersten 30 falan almış olaysadım ikinci dönem 50 üstü alsam geçecekmiydim, yoksa 70 almam mı gerekirdi?

@beceriksiz1iHocam emin misiniz benim yönetmelikte bulabildiğim ilgili maddeler sadece bunlar. Bir başka madde var mı göremedim ben.k Bir çok kişi 6 zayıftan sonra ortalamaya bakılmıyor diyor. Okul idaresiyle konuşmadım henüz. 58. madde kafa karışıklığı yarattığı için herkes bu 6 zayıf olayını çıkarttı galiba.

İki dönemin ortalamasının 50 üstü olması veya ilk dönem notun farketmeksizin ikinci dönem ortalamanın 70 üstü olması gerekiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.