Şimdi Ara

7 yıl veya daha uzun süredir kullanılmadığı için kapatılmış cihaz! Ericsson A1018s!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese selam. yillardir cekmecede duran a1018s'in bataryasi tamamen islevsiz hale geldigi icin icini acip revize etmeye karar verdim. harici guc kaynagina baglayip telefonu test ettim, calisiyor. icini de temizledim. fakat sim kart taktigimda 'dogru karti takin' uyarisi aliyordum.

    yeni simkartlarin bu cihaza uymadigini dusundum ama sonradan arastirinca anladim ki, telefonun calismamasinin sebebi muhtemelen simkart uyumsuzlugu degil, sim kilitli olmasi. diger servis saglayicilarin hattiyla (turkcell ve ttnet) deneyecegim ama imei sorgulattigimda da '7 yıl veya daha uzun süredir kullanılmadığı için kapatılmış cihaz' olarak gozukuyor btk sitesinde. cihazi tekrar kullanima alma basvurusu yaptim edevletten, onceden benim kullandigima dair bulgu olmadigi icin reddedildi. imei kapali olmasi da olabilir sebep yani. yine internette buldugum sim kilidi acma yontemlerinde de '05hak nck kodu girin' sayfasina geliyorum fakat elimde bu kod yok. boyle bir kod gerekiyormus sim kilidi acmak icin, onu da sanirim uretici veriyor. ericsson'a mail atip sorucam bakalim, belki bi sonuc cikar.

    cihazin onceden kullanildigina dair nasil bir bulgu sunabilirim bilmiyorum, en son 2011'de kullanilmis ama o zamanlar kullanilan simkartlar kalmadi elimizde. herkes degistirdi numarasini. ben bu telefonu tekrar nasil kullanima sokabilirim sim kilitsiz olarak?







  • Cozum var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çözüm arıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.