Şimdi Ara

7 senedir bikmadan usanmadan guncelleme alan telefon :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeter artik sal şu telefonu be apple :)

7 senedir bikmadan usanmadan guncelleme alan telefon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexus 6p cihazim bozulunca elime 5s gecmisti, bir arkadasdan odunc almistim. Hic unutmuyorum Bu cihaz calisir mi demistim o zaman. Yag gibi aktigini gorunce, bir de ustune ustluk guncelleme alinca cok sasirmistim cunku Google Nexus cihazlara bile 2-3 yil guncelleme veriyordu. Utanc verici bir durum gercekten.
    iste o zaman elveda Google elveda Android diyerek Apple cihazlara gectim. Gayet memnunum. Cok dogru bir karar vermisim.
  • Zaten güvenlik güncellemesi alıyor. 1 sene sonra uyumlu uygulamalar azalmaya başlar :) ama takdir edilesi durum tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 6p cihazim bozulunca elime 5s gecmisti, bir arkadasdan odunc almistim. Hic unutmuyorum Bu cihaz calisir mi demistim o zaman. Yag gibi aktigini gorunce, bir de ustune ustluk guncelleme alinca cok sasirmistim cunku Google Nexus cihazlara bile 2-3 yil guncelleme veriyordu. Utanc verici bir durum gercekten.
    iste o zaman elveda Google elveda Android diyerek Apple cihazlara gectim. Gayet memnunum. Cok dogru bir karar vermisim.
  • Güncellenmesi bir yana, güncellemelerin telefonu yavaşlatmaması, onu kullanmayı çekilmez hale getirmemesi gerekir. İpadlere gelen güncellemelerde herhangi bir sorun olmasa da iphoneda durum biraz farklı.

eskiden , gelen güncellemeler cihazları kağnıya çevirirken, açılan davalar ve şikayetler neticesinde durum bir miktar düzeldi. Babamın 5si, keza annemin 6 plusı halen kullanılabilir durumda. Amma velakin fazla güncellemeden dolayı dediğim gibi, cihazın kullanılabilirliği, özellikle pil performansı etkilememeli. Ama durum maalesef öyle değil. Her yeni gelen güncelleme cihazların pillerini olumsuz etkiliyor.

Şunu da söyleyeyim, arada bir evdeki emektar 4si açıp şöyle bir geziniyorum, halen daha Whatsapp destekliyor, hepsiburada destekliyor. Kullanılabilir durumda mı, evet gayet kullanılır durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Güncellenmesi bir yana, güncellemelerin telefonu yavaşlatmaması, onu kullanmayı çekilmez hale getirmemesi gerekir. İpadlere gelen güncellemelerde herhangi bir sorun olmasa da iphoneda durum biraz farklı.

eskiden , gelen güncellemeler cihazları kağnıya çevirirken, açılan davalar ve şikayetler neticesinde durum bir miktar düzeldi. Babamın 5si, keza annemin 6 plusı halen kullanılabilir durumda. Amma velakin fazla güncellemeden dolayı dediğim gibi, cihazın kullanılabilirliği, özellikle pil performansı etkilememeli. Ama durum maalesef öyle değil. Her yeni gelen güncelleme cihazların pillerini olumsuz etkiliyor.

Şunu da söyleyeyim, arada bir evdeki emektar 4si açıp şöyle bir geziniyorum, halen daha Whatsapp destekliyor, hepsiburada destekliyor. Kullanılabilir durumda mı, evet gayet kullanılır durumda.

Aslında Apple güncellmeyle telefon yavaşlatmıyor pil performansı değişmiyor ama uygulamalar güncellendikçe ( apple ın elinde olan bişi değil ) pil tüketimi artıyor ve yavaşlıyor

Yani 5s de kamera /galeri /mesajlar açılış hızı ios 7 de neyse ios 12 de de öyle .. Pil performansı da aynı

Ama çok iyi hatırlyıorum iphone 6 kullanırken instagramda storyler yokken şak diye açılırdı ve pilim 1.5 gün giderdi ..Storyler geldi tasarımı değişti falan hemen bir yavaş açıldı ve pil çok daha azaldı ( tabii bu şak diye olmadı yavaş yavaş oldu ).. Arkasından ios güncellmeesi geldi ve suçu iosa attılar 7 senedir bikmadan usanmadan guncelleme alan telefon :) 

Yani aslında uygulama geliştiricileri performans / pil sorunlu updateler yapıyolar ama ellerinde olan bişi olduğunu sanmıyorum .

• 7 değil 6.3 senedir güncelleme alıyor. Altıncı yılını doldurdu yedinci yılını değil. Yedinci yılına eylül ayı geldiğinde girecek tabi o zaman güvenlik güncellemesi alır mı göreceğiz. Yedi yıldır güncelleme alan iPhone 5s olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Ocak 2021; 8:39:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın yazılımının artık eskisi kadar stabil ve sorunsuz olduğunu düşünmüyorum
    Yine de 6 yıllık cihaza güvenlik güncellemesi vermesi takdir edilesi bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herşey iyi güzel batarya problemine çözüm bulamadılar malesef artan fiyatlarda çabası. ayrıca düşürdüğün zaman yüksek tamir fiyatlarıda çabası gülü seven dikenine katlanır 7 senedir bikmadan usanmadan guncelleme alan telefon :) 

• iPhone 6 nın 5S ile aynı zamanda güncelleme desteğinin kesilmesi 6 modelinin yeterince iyi olmamasından kaynaklanıyor. Halbuki 6s 2 ana güncelleme daha aldı ama 6 5s ile beraber durdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.