Şimdi Ara

+7 Scorching Staff mı +7 Hell Blood mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan 62lvim 80e kasıyorum hangisi stafı önerirsiniz?Ronark Land da kasıyorum(CW DK AĞAÇ) Bide hangisi neden iyi söylerseniz bana çok yardımcı olursunuz.
    TEŞEKKÜRLER

• up
  • tabiki de hell blood ap si daha fazla 72 stafıyla öttürürsün etrafı hem biraz ucuza koyarsan elinden çıkarması da kolay olur
  • +7 hell blood

int veriyor. db priestler 4k mana silme attığında hp ile mp arasında sıkışmanı engeller. iron set dizeceğini düşünüyorum ki cz için şart bence. krowaz giyersen zaten scorching'in health bonusuna pek ihtiyacım kalmayacak.

ve 72 skilinde daha çok verim alırsın
  • Kardeş Tam int silahı en iyi silah hell bloodur.

Scorching staff ın atagı az o int silahı değil yarı paper silahıdır.Ayrıca çok seker kombo yapamazsın.

Hell blood un int bonusu hem sağlam mana bonusu verir hem resistantın güçlenir hem atack power fazla oldugu için sağlam vurursun hemde verdigi int bonusu sayesinde staff sekmez.

RASHTA mage rehberine bir göz atmanı tavsiye ederim
  • ben 62 lvim ve 80e kadar cz de kasacam pk yapmıyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerbestKasli -- 20 Temmuz 2011; 19:42:47 >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lycaon +0 al mana reco staff. 7 paper set. dual old fr we fr 33 ile mana harcamadan güzel ex kararsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PimpMyRide

lycaon +0 al mana reco staff. 7 paper set. dual old fr we fr 33 ile mana harcamadan güzel ex kararsin

lycaon yerine lupus lobo olmaz mı? ayrıca paper olunca cz de pek iş görmüyo ex kasarken mağlum akarada spartans300mage var
  • Hell Blood, +6sı eşdeğerdir +7 Scorchingle.
  • Scorching DD ve Healt veriyor. Base için daha iyi değil mi Scorching 7 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

Scorching DD ve Healt veriyor. Base için daha iyi değil mi Scorching 7 ?

Base için iyi denebilir 72 Staffı olmayışı dolayısıyla. Ama CZ'de kesinlikle HB.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.