Merhaba arkdaşlar +7 md basma olayına dün başladım ve 21 tane md +7 yapabildim. İlk önce pazardan piyasa ucuzlayınca 7-8 tane +1 md çekin. bunları sırasıyla +3 e geçirin. Sonra teker teker +4 e basmayı deneyin. Yananlar arada size fayda sağlayacak. +5 e kolay geçior arada yananlar sayesinde. +4 e basarken en fazla 3 tane yanacaktır! +5 e geçirdiğiniz md leri tekrar sırasıyla +6 ya basın. Geldik en önemli bölüme. +6 da benn 1 tane taktım.pazardan 7 tane çektim 2 tane +4 e basarken yandı 1 tanede +6 ya geçerken. Şimdi elinizde 4-5 md niz var +6. ilk basacağınız md yanarsa üzülmeyin doğaldır. 2. +7 deyişinizde 2. yide yaktınız diyelim üzülmeyin! 3 yüde basın %95 geçecek bana güvenin 4. md nizide basın oda geçecektir. Ama anvile md leri ortadaki slota yerleştirin +7 ye geçirirken. ben bu yöntemle 21 tane md bastım +7. Hikaye diorsanız deneyin. Ben bastığım md leri şuan satmaya çalışıorum. En kısa zamanda +7 up md videosunu çekicem ve koyucam. Şimdi diyeceksiniz 2 md +7 ye geçti dieceksiniz.Dielimki bir asassian sınız elinizdede +7 dual md vardı rebirth 2 tane daha oldu.Onlarda +2 yada +3 rebirth deneyebilirsiniz ilk rebirth +2 denememde olmuştu
İyi forumlar...
ama bunun içinde belli bir sermaye lazım :) ama agac itemleriyle belli paralar elde edenlerin parasını katlama yolu ama anvil sans a baglı
Güzel paylaşım denemek lazım ama her zaman şans payıda wardır
denemek lazım
çok saol kanka bende zaten +7 md basmak isteyip basamıyordum
BU ANLATTIĞIN ZAATEN KULLANILAN BİR YÖNTEM DEĞİŞİK BİR YÖNTEM DEĞİL KİBEN BUNU DAHA AZ ZARARLAA BASIYORUM İDDİA EDERİ 5 TANE MD DEN EN AZ 3 TANESİNİ GEÇİRİRİM BUNUNDA BİR TAKTİĞİ VAR AMA HERKES BİLİRSE OYUNUN ZEVKİ KALMAZ
Belli olmaz
Yüklü bir miktar para gerekmior.ben zamanında 50 tane md yi 2gb ye almıştım.+7 mdleri çıkarrttım bayağı bir çok onları sattım.7gb para yaptım.itemlerimi dizdim sonrada soyuldum
quote:
Orjinalden alıntı: FrW-DeaD
BU ANLATTIĞIN ZAATEN KULLANILAN BİR YÖNTEM DEĞİŞİK BİR YÖNTEM DEĞİL KİBEN BUNU DAHA AZ ZARARLAA BASIYORUM İDDİA EDERİ 5 TANE MD DEN EN AZ 3 TANESİNİ GEÇİRİRİM BUNUNDA BİR TAKTİĞİ VAR AMA HERKES BİLİRSE OYUNUN ZEVKİ KALMAZ
Burası bir paylaşım forumu
Evet arkdaşlar bankada 5 tane md vardı 2 tane çıkardım
valla bence bu adam doğru sölüyo çünkü çok güzel topicler açıyo elimde bir miktar param olsun deniycem sana güveniyom
quote:
Orjinalden alıntı: hospitas
valla bence bu adam doğru sölüyo çünkü çok güzel topicler açıyo elimde bir miktar param olsun deniycem sana güveniyom
Açtığım topiclerle alkası yok
ben en son glave +7 rebirth aldığımdan param yok ama ben bi bolca harpy yapam :P
disband yapma sakın md çıkarsa
quote:
Orjinalden alıntı: DeathBodies
disband yapma sakın md çıkarsa
ben öle hıyar keratalardan değilim ama belli olmaz disbant edebilirimde :P:P
quote:
Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH
ama bunun içinde belli bir sermaye lazım :) ama agac itemleriyle belli paralar elde edenlerin parasını katlama yolu ama anvil sans a baglı
Bencede ztn onları hiç çakmayan bırınıde versen basarkı yontem deıl o
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
quote:
Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH
Bencede ztn onları hiç çakmayan bırınıde versen basarkı yontem deıl o