7 gündür hiç bozmadan diyetimi devam ettiriyorum sabah donone activia yoğurt yiyorum akşam'da genelde sebze ve çorba veya sebze ve suda haşlanmış yağsız tavuk yiyorum çorba ve sebzede kesinlikle ayçiçek yağı koymuyorum direk zeytinyağı çok az. Fakat bu akşam bu sebze ve çorbayla birlikte et yedim direk tavada yağ koymadan pişirilmiş antrikot yedim ve şuan kafama taktım acaba et yemesemiydim herhangı bır zararı olurmu dıyetıme ? Babam bana olmaz arada proteine ihtiyacın var dedi yoksa güçsüz düşersin dedi zorla önüme koydu yemek zorunda kaldım. 7 gün geçmiş olsa bile başladığımdan beri arkadaşlarım hemen farkettiler okul muduru bıle bana belın ne kadar incelmiş dedi çok zayıflamışsın dedi yarında koşu bandım gelecek bu bide koşu bandı olmadan yaptığım dıyet koşu bandı olunca kımbılır nekadar farkedıcem ama bu et kafama takıldı yemekle hatamı ettım ?
Evet.
güzel bir işkence yöntemi olmuş.
Protein için kırmızı et tüketmen gerekiyor. Hafta bir yemen gerek. Bu uyguladığın doktor diyeti mi? Sbah kahvaltısı yok ?
evet çok güzel bir işkence diyeti olmuş ,arkadaşında dediği gib,sen eğer protein yani et yememeye devam edersen halsiz düşersin başın döner hastalanırsın sonra sana çakarlar serumu öyle bir kilo alırsın ki,,, neyse korkutmayım ben seni,kafana buyruk diyet yapma direk ölürsün
diyet adı altında niye kendini heder ediyorsun kardeşim? porsiyonlarını küçült, yeme alışkanlığını tekrar gözden geçir, öğün sayını artırıp aç kalmamaya özen göster, imkan buldukça spor yap ama kendine katı kurallarla eziyet etmemeni tavsiye ederim. bu tip diyetler verdiğini fazlasıyla geri almanla sonuçlanır. durumun müsaitse bir diyetisyenden yardım alman hem motivasyonunu artırır hem de kendine özel bir liste hazırlatmış olursun. bir porsiyon kırmızı eti de kendinize sadece bir ödül olarak görün. suçluluk duygunuz neticede hiçbir şeyi değiştirmeyecek. bu arada diyetle alakalı hedefleriniz nedir? durumla alakalı bilgi verirseniz sanırım daha kolay yardımcı olabilecek arkadaşlar olacaktır.
Diyet yaparak vücudu zorlamayın. ekmeği azalt şekeri azalt sebze ye tavuk ye balık ye ...
Diyet yaparak vücudu zorlamayın. ekmeği azalt şekeri azalt sebze ye tavuk ye balık ye ...
tamam üstad başka önerin varmı hemen uygulayalım
Kafana göre bir diyet belirlemişsin, çok sağlıksız gidiyorsun.Yakında koşmaya da başlarsan bayılır hastanelik olursun, demedi deme...Sabahları bir tane haşlanmış yumurta, biraz peynir vb. şeyler ye.Sabah karnını tam doyurmasan da aç hissetme kendini.Öğlen tam doymadan yemekten kalk.Akşam ise bir kaç lokma ile aç olarak sofradan kalk.Tabi o bir kaç lokma da yağsız ve besin değeri yüksek şeyler olsun.Kahvaltıda yulaf ezmesini sütle karıştırıp yiyebilirsin, diyet için ideal bir besin...
Not: Buna benzer program ve günde 45-60 dk tempolu yürüyüş ile 2 ayda 16 kilo verdim.Ancak diyetisyene gitmeni öneririm...
Sporsuz diyet OLMAZ.
dostum bende 1 haftadır diyet yapıyorum
Sabah spor yaptıktan sonra yaklaşık 2 dilim ekmek orta boy kesilmiş 2-4 dilim beyaz peynir ve 1 haşlanmış yumurta yiyorum öğlen diyet biskivüsü yoğurt falan yiyorum (eğer acıkırsam yine normal şeyler yerim işkenceye gerek yok)akşam da eğer yemek varsa yemek yiyorum yoksa yumurta hariç sabah yaptığım kahvaltıyı yapıyorum
Pek acıktığım söylenemez
Zaten diyet aç kalarak yapılmaz
Muhabbet kralında bi uzman ''vücudu bi ateş gibi düşünürsek ateşi hep canlı tutmak için odun atmak gerekir'' demişti.
Senin diyette sabah kahvaltısı yok öğlen yemeği yok akşam yemeği olarak bi parça tavuk ve çorba var hesabet işte
Spor yaptıktan sonra yemekler 4 karbonhidrat 1 protein oranı ile yenirse yağa dönüşmek yerine kasların tamirinde kullanılıyormuş fakat tam bi bilgim yok
Neyse bi konusunu açayım ikimizde faydalanalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme