Şimdi Ara

7 days to die oynayacak varmı ? (orjinal)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar alpha 9 güncellemesi geldi oyunda çok büyük değişiklikler var ayrıca bunlardan biride random map yani rastgele mapler ve çok büyük uçarak bile tamamını gezemiyorsunuz devasa bir harita , 20 kişilik bir serverde oynuyorum epeyde maden buldum , sabırsızlıkla birlikte 7 days to die oynamaya niyetli kişileri bekliyorum umarım vardır oyunda yeniyseniz size seve seve öğretirim ayrıca epey deneyimli bir oyuncuyum .

steam & skype : ilosmaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 19 Ağustos 2014; 15:10:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

7 Days to Die: Arkadaşlarla veya Tek Başına Oynayabileceğin Bir Zombi Kıyamet Macerası

7 Days to Die Kaç Kişilik Bir Oyun?

7 Days to Die, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir oyundur. Çok oyunculu modda 4 oyuncuya kadar kooperatif bir şekilde oynayabilir veya 64 oyuncuya kadar PVP (oyuncuya karşı oyuncu) sunucularında savaşabilirsiniz.

7 Days to Die Arkadaşla Nasıl Oynanır?

Arkadaşlarınızla çok oyunculu modda oynamak için şu adımları izleyin:

• Oyunu başlatın ve "Çok Oyunculu" seçeneğini seçin.
    • Bir sunucu seçin veya "Yeni Oyun Barındır" seçeneğini tıklayın.
    • Arkadaşlarınızın sunucunuza katılmaları için IP adresinizi veya sunucu adınızı onlarla paylaşın.

7 Days to Die Tek Başına Oynanır Mı?

Evet, 7 Days to Die tek başınıza oynayabileceğiniz bir oyundur. Kendi dünyanızı oluşturabilir ve zombi kıyametinde hayatta kalmak için savaşabilirsiniz.

7 Days to Die Multiplayer Nasıl Oynanır?

Çok oyunculu modda 7 Days to Die oynamak için bir sunucu bulmalı veya kendiniz barındırmalısınız. Sunucuyu bulduktan sonra IP adresini veya sunucu adını oyunun çok oyunculu menüsüne girerek katılabilirsiniz.

7 Days to Die Alınır Mı?

7 Days to Die, olumlu kullanıcı incelemeleri alan ve düzenli güncellemeler alan popüler bir oyundur. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynamak için eğlenceli ve zorlu bir zombi kıyamet deneyimi arıyorsanız, 7 Days to Die sizin için iyi bir seçim olabilir.

7 Days to Die Online Oynama

7 Days to Die'ı arkadaşlarınızla çevrimiçi oynamak için bir çok oyunculu sunucuya katılabilirsiniz. Sunucular genellikle farklı kurallara ve modlara sahiptir, bu nedenle size uygun bir tane bulduğunuzdan emin olun.

7 Days to Die Arkadaş Ekleme

Çok oyunculu modda arkadaşlarınızı eklemek için oyun içi sohbet kutusunu kullanın. Arkadaşınızın oyuncu adını yazın ve ardından arkadaş ekleme komutunu (/addfriend) girin. Arkadaşınız isteğinizi onayladıktan sonra arkadaş listenize eklenecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sigorta +yol+yemek
    oyun icin eleman ariyor akideş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaş senin beyni kuşa koysan uçabileceğinden şüpheliyim , git burdan lütfen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Haziran 2014; 0:26:36 >
  • Nasıl bir oyun hocam , ücretsiz mi ? Parayla mı alınıyor ? Kaç kişilik oluyor vs. bunları söylerseniz sevinirim. :)
  • Temel konusu zombilere karşı hayatta kalma ve gelişmek diyebiliriz biraz minecraft'a benziyor ama craft edebileceğiniz şeyler çok fazla ve grafikleri epey iyi sayılır , eskiden kötüydü ama şimdi biraz daha güzelleştirdiler , alfada olduğundan sürekli birşeyler geliyor yani , oyunun single versiyonu mevcut ve kendiniz kurup 8 kişiye kadarda birlikte oynayabiliyorsunuz arkadaşlarınızla veya başka insanlarla , zorluğu falan değiştirebiliyorsunuz ayrıntılı biçimde herşeyin ayarı var dilersiniz , oyun steamde satılıyor 25 dolar sanırım ama cracklisi var ben korsanını oynuyorum oyunu şuan almaya değer görmüyorum en azından full versiyonu çıkana kadar , server olayına gelirsek 64 kişilik sunucular bile var ama oyunda kendi kurabileceğiniz 8 kişilik ama bi yolla arttırılabiliyormu bilmiyorum zaten 8 kişiden fazlasında lag olacağını düşünüyorum 100mbit internet yoksa tabi .

Videoyu sonuna kadar izlersen bi kısmında ev yapma var onuda görürsen epey güzel yapmışlar hızlı çekimde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Haziran 2014; 1:07:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Temel konusu zombilere karşı hayatta kalma ve gelişmek diyebiliriz biraz minecraft'a benziyor ama craft edebileceğiniz şeyler çok fazla ve grafikleri epey iyi sayılır , eskiden kötüydü ama şimdi biraz daha güzelleştirdiler , alfada olduğundan sürekli birşeyler geliyor yani , oyunun single versiyonu mevcut ve kendiniz kurup 8 kişiye kadarda birlikte oynayabiliyorsunuz arkadaşlarınızla veya başka insanlarla , zorluğu falan değiştirebiliyorsunuz ayrıntılı biçimde herşeyin ayarı var dilersiniz , oyun steamde satılıyor 25 dolar sanırım ama cracklisi var ben korsanını oynuyorum oyunu şuan almaya değer görmüyorum en azından full versiyonu çıkana kadar , server olayına gelirsek 64 kişilik sunucular bile var ama oyunda kendi kurabileceğiniz 8 kişilik ama bi yolla arttırılabiliyormu bilmiyorum zaten 8 kişiden fazlasında lag olacağını düşünüyorum 100mbit internet yoksa tabi .

Videoyu sonuna kadar izlersen bi kısmında ev yapma var onuda görürsen epey güzel yapmışlar hızlı çekimde :)

Teşekkür ettim cevapladığınız için.. İsterdim hocam lâkin benim bilgisayarım şuan oyunlar için uygun durumda değil. Büyük ihtimalle bilgisayarı seneye değiştireceğim , anca o zaman yeni oyunlar oynayabilirim. Eğer seneye de bu oyuna devam ederseniz beni haberdar edin hocam -pm atabilirsiniz- . Kesinlikle gelirim, oynarız. Umarım kızmazsınız. :)

• 1 sene sonra pek oyun oynayabileceğimi sanmıyorum amerikaya gidicem birde üniversite falan zor valla tek bi server açmak istiyorum bi oyun için ona zamanım olur heralde ^^ ama başlarsan bana pm atarsın bakarız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Haziran 2014; 1:16:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

1 sene sonra pek oyun oynayabileceğimi sanmıyorum amerikaya gidicem birde üniversite falan zor valla ama başlarsan bana pm atarsın bakarız .

Pekâlâ hocam bu konuyu kaldırmayın favorilerime ekleyeyim ki 1 seneye unutmayayım. Üniversite ve yurt dışı hayatınızda başarılar. :)
    Güzel tespit.
  • oynayalım böyle bir oyun arıyordum indiriyim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

...öyle bomboş bakan zombileri vur sen...
    eğer seneyede hatta 5-10 sene sonra devam ederseniz beraber oynarız bu güselim oyunu
    hem pc yi de değiştirmiş olursunuz kuştan bile zeki akideşim benim

Post kasmak için post atmış olma Mustafa abey, rica ediyorum.
  • dayz standalone'uda tavsiye ederim.şuanda geliştirme aşamasında olmasına rağmen grafik ve oyun içi haraketler bakımından oldukça zengin bir oyundur kendisi.steam üzerinden 30 dolara satılmakta şuanda
    Blok listeme zorla girmeyi başarmış ...... insanlardan 2.olmayı başardığın için seni tebrik ediyorum .

Ayrıca o beynin almıyordur ama alfa oyunlar hop diye full sürüme geçmez 1 seneden fazla sürebilir tamamen oyunun yapılması :)

son olarak oyunun videosunu bile izlemeden boş boş bakan zombiler demişsin oda ayrı bir zihniyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 30 Haziran 2014; 14:40:04 >
  • Selam

Arkadaşlar alpha 9 güncellemesi geldi oyunda çok büyük değişiklikler var ayrıca bunlardan biride random map yani rastgele mapler ve çok büyük uçarak bile tamamını gezemiyorsunuz devasa bir harita , 20 kişilik bir serverde oynuyorum epeyde maden buldum , sabırsızlıkla birlikte 7 days to die oynamaya niyetli kişileri bekliyorum umarım vardır oyunda yeniyseniz size seve seve öğretirim ayrıca epey deneyimli bir oyuncuyum .

steam & skype : ilosmaster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILosMasTeR -- 19 Ağustos 2014; 15:11:06 >
  • ILosMasTeR kullanıcısına yanıt
    Ben aylar önce oynuyordum oyunu, sonra yenilmez gibi birşey oldum tek oyunculu oynarken. Monotonlaşmaya başladığı için sıkılmıştım.

Şimdi yenilikler geldi diye indirdim. Bakayım ne var ne yok. Multiplayer'da oynamadım hiç, bir bakıp çıkmışlığım var. Sağlam, kapanmayan bir server varsa oynayabiliriz aslında.

Ekledim seni. Benim Steam adım: lenitolepe53.

Yazarsın bana oynamak istediğinde.
  • @J. Black Bones

@torkema61

@ILosMasTeR

beyler selam aleykum HasanCkr31#0139 bu benim dc lütfen yardım edin oyunu steamdan açtıgım zaman bir şeyler yükleniyor konsol gibi bir yerde yeşil yazılarla sonrasında duruyor ve altta beyaz bir yerde yazma yeri var ama ne yazacağımı bilmiyorum lütfen Dc den yardım edermisiniz KISACASI OYUNU AÇAMIYORUM YARDIM EDİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannreis -- 20 Mart 2023; 20:8:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.