Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 7 AYLIK TERTEMİZ XBOX ONE X 1 TB (4K) Satın Al 15 Nisan 2021 11:29 1 1 7 AYLIK TERTEMİZ XBOX ONE X 1 TB (4K) 11 EKİM 2020'de VATAN'dan sıfır alındı.Tedbir amaçlı karantina dönemine girdiğim zaman sıkılmamak için almıştım ancak artık kullanmaya pek vakit ayıramadığımdan satıyorum.Tertemiz duruyor çok yoğun kullanılmadı.Cihazı bilmeyenler için "4K HDR" kalitede çoğu oyunu oynatabilen ve gamepass üyelik sistemi avantajı ile yüzlerce oyunun ücretsiz oynanabildiği oyun konsolu.Gamepass avantajı sayesinde çok ekonomik bir fiyata 400''ün üzerinde oyuna erişebiliyorsunuz.İçinde benim seçip indirdiğim oyunlar var, hepsi "gamepass" sistemine dahil oyunlargamepass üyelik satın alırsanız hiç indirmeye uğraşmadan oynayabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3199 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 7 AYLIK TERTEMİZ XBOX ONE X 1 TB (4K) MERCEDES LASTİK TAKIM (JANTLAR DAHİL) Temiz 4K Monitör-LG 27'' 27UK650-W IPS 4K HDR HDMIX2 DP Pivot Ayarlı