arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi 9780 boldumu satıyorum. bana telefonun ederini söylerseniz çok memnun olurum.
telefon 7 aylık turkcell timden alınmış garantisi devam ediyor aksesuarları tam kutusu kulaklı vs.. telefonun metal çerçeve bölümünde noktasal ezilmeler ve tuş kilitleme bölümünde köşede beyazlama var
ekranında da kılcal çizikler mevcuttur
(yazım hatası harf hatası vs bunlar varsa kusura bakmayın. konu dışındakiler gibi makara yapmazsanız memnun olurum)
yardımlarınızı bekliyorum
Blackberry Bold 9780 1200 tl sıfırı dersek 750-800 eder sanırım. uzun bekleme süresi ve kalitesiyle fazla zaman beklemeden satıcı bulur kanaatindeyim,ancak blackberrylerin benzer modellerinde çok fark varsa gene fiyatı aşağı veya yukarı yönlü değiştirirsiniz. hayırlı satışlar...
çok teşekkürler benzer modelleiryle arasında uçurumlar yok alında ama bakalım 800 e giderse iyidir ozaman
Pakedi açıldığından itibaren 200 tl düşer 1000 tl çizilmeler sana yine 200 tl kaybettirir 800 tl 7 ay uzun bir süre sistemi kullanmışsın 300 tl kaybettirir 500 tl
500-600 arası bi fiyata satarsın.
Temizse 700-800 arası hor kullanılmışsa 500-600 arası eder.
500-600 nedir ya 9700 ler o fiyata gidiyo seninki 700-750 civarı rahat eder
quote:
Orijinalden alıntı: carman
arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi 9780 boldumu satıyorum. bana telefonun ederini söylerseniz çok memnun olurum.
telefon 7 aylık turkcell timden alınmış garantisi devam ediyor aksesuarları tam kutusu kulaklı vs.. telefonun metal çerçeve bölümünde noktasal ezilmeler ve tuş kilitleme bölümünde köşede beyazlama var ekranında da kılcal çizikler mevcuttur
(yazım hatası harf hatası vs bunlar varsa kusura bakmayın. konu dışındakiler gibi makara yapmazsanız memnun olurum)
yardımlarınızı bekliyorum
İşte bu yüzden 650, taş çatlasa 700'e gider.
tahminlerden ote... piyasasini direkt soyliyim.. Bold 9700, 500-550 ye alir, baskasina 50-100 koyup satar. Bold 9780, 600-650 ye alir, " " " " " " " " ".
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme