Şimdi Ara

7 aydir internetim yok lütfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler arkadaşlar. Mayıs ayının sonunda gece vakitlerinde interneti kullanırken birden internetim gidiverdi. O günden beri düzeltemiyorum, kimse düzeltemiyor. Sorunum şu. Modem ışıklarında veya sorun giderde bir sıkıntı gözükmüyor. İnternet gerektiren hiçbir uygulamaya giremiyorum. Mesela youtube, sayfa geliyor, videolar geliyor fakat resimleri yüklenmiyor. Diğer internet siteleri yüklenmiyor bile. Mesela teamspeak, hiçbir kanala bağlanamıyorum. Birkaç buna benzer uygulama ise direkt olarak uygulamayı açmıyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin diyor. Şu an ben internete VPN yardımıyla bağlanıyorum fakat VPNi kabul etmeyen uygulamalar var hatta neredeyse hiçbiri kabul etmiyor. Sadece internet sitelerine girebiliyorum. Sanki bir şey internetimi engelliyor fakat ne engelliyor 7 aydır hala bulamadım. 3 tane modem değiştirdim. Bilgisayarı fabrika ayarlarına geri yolladım. Elektrikçi çağırdım. Bunların hiçbiri fayda etmedi. Superonlinei 1 ay öncesine kadar her gün arıyordum artık yoruldum. Onlar da sorunun ne kaynaklı olduğunu söyleyemiyorlar. Sıkıntı her neyden kaynaklıysa sadece bilgisayarım değil, hiçbir teknolojik alet internete bağlanamıyor. Bugün elektrikler gidip geldikten sonra internetim 1 saat kadar düzgün bir şekilde çalıştı ilk defa. Sonra elektrikler tekrar gidince yine aynı sıkıntı devam etti. Arkadaşlar Allah rızası için bilen birisi, yardımcı olabilecek birisi varsa bir el atsın duruma, öğrenciyim, zorluk çekiyorum. Virüs programı kullanmıyorum. Splitter kullanmıyorum. DNS değiştirmek de çare değil. Eğer varsa başka bir yol bilen birisi lütfen yardım etsin. Tekrardan iyi geceler.

• sorunun kaynağı BTK sansürü dnsleri bile engelleten sansür kuruluşu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.