. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 1 Aralık 2022; 13:9:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
.

-
-
Böyle salak salak konular açmayın, millet yapamazsın dese bırakacak mısın çalışmayı? Çalış olmazsa seneye tekrar girersin çok önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
toparlarsın
-
Bak söylüyorum imkansız, yapamayacaksın hiç şaka yapmıyorum bırak dereceyi ilk 100 bine bile girecemeyeceksin vallahi diyorum bak senden olmaz git youtube'a basbas falan izle de biraz tatmin olursun en azından
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 1 Aralık 2022; 13:9:25 >
Eyw
rica ederm knks
-
Kanka zyzz abim başka türlü basardı
-
sen milletten motivasyon beklentisine girmeye devam et
-
Sadece bas basçılara basan bir basıcı olsan bas basçılardan iyi basarsın.
Ahahaha motivasyon için yazdım evet kötü bir şey mi geçen sene burada motivasyon arayan insanlara buradan yazarak da olsa motive etmiştim şuan bende o insanların girdiği psikolojideyim ve etrafımda çok fazla insan yok bu tür konularda yardımcı olabilecek bu yüzden buraya yazdim ve cidden geçen sene bu durumda olup başarabilen insanlar varsa bana yardımcı olabilirler diye düşündüm ama maalesef senin gibi insanlarda var
Dostum bas bas çılıkla ilgili hiçbir şey yok konuda sadece konular yetişinceye kadar biraz fedakarlık yapmam gerektiğini yazdim daha sonra eski düzene dönücem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 23 Kasım 2022; 21:58:59 >
quote:
eksiklerimi kapayıncaya kadar gece gündüz çalışmayı göze almam lazım
Gece gündüz çalışabilirsen ciddi farklar oluşabilir.
Kendi sınırlarını her zaman kendin belirlersin, buraya yazdığına göre ya kendine inancın az veyahutta farklı birileri sana çok fazla güvenmiyor.
İlk olarak bunu çözmelisin sonrasında çalışmalarını planlayıp bunları düşünmeden çalışmaya başlamalısın.
Olacak mı konusunu da artık 7 ay sonra göreceğiz, iyi çalışmalar..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında kendime inancım var ama bunları paylaşabilecek pek kimsem yok o yüzden yazdim
Yok hocam zaten lafım size değildi.
Yorumunuzu şimdi anladim k.b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bak söylüyorum imkansız, yapamayacaksın hiç şaka yapmıyorum bırak dereceyi ilk 100 bine bile girecemeyeceksin vallahi diyorum bak senden olmaz git youtube'a basbas falan izle de biraz tatmin olursun en azından |
Benzer içerikler
- ayt fen kaç ayda biter
- ösym bu siteye ulaşılamıyor
- ayt kimya kaynak önerileri
- hemşirelik zor mu
- türk alman üniversitesi yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X