Şimdi Ara

7 ayda düşen dolgu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 7 ay önce yaptırdığım dolgu dustu ve biraz da ağrı var. Dolgu dediğimiz şey en azından 3-5 yıl dayanması gerekiyor. Ben de yaptırdığım kliniği, dolguyu ücretsiz yenilemek için aradım ve böyle şeyler olabildiğini, ücret talep edeceklerini söylediler. Yarın kliniğe gidip konuşacağım.

Sizin düşünceniz nedir? 7 ayda düşen dolgu mu olur? Ücret almamaları gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 11 Ocak 2021; 0:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de daha önce 2 aylık dolgum düşmüştü. Türkiye'de klinikler sorumluluk almayı değil, parayı seviyor. Konuşmak belki durumu düzeltebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: txsha

Benim de daha önce 2 aylık dolgum düşmüştü. Türkiye'de klinikler sorumluluk almayı değil, parayı seviyor. Konuşmak belki durumu düzeltebilir.

Yarın konuşacağım ama yüzde 90 ihtimal ücret isteyecekler. Eğer öyle olursa gider başka klinikte yaptırırım.

Yahu para istemeye gelince iste ama sattığın malın/hizmetin arkasında durma. Olur mu öyle bir şey. Ülkemize acilen iş ahlakı denen olgunun gelmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 11 Ocak 2021; 2:24:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20'lik diş mevzusu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.