Şimdi Ara

6s soyulmalar nasıl geçer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  6s soyulmalar nasıl geçer ? 6s soyulmalar nasıl geçer ?

Merhaba arkadaşlar telefonda soyulmalar olmaya başladı üstelik 3 ay önce aldım hiç düşürmedim internette araştırdım bu sorunu olan bir sürü kişi var ama çözüm bulamadım
    Apple yetkili bayiye sordum kozmetiklerde garanti bir şey yapamaz göndersek bile garantiye geri yollarlar boşuna beklemiş olursunuz dedi.
    Eğer bilginiz varsa bu soyulmalar nasıl geçer ?

Edit:Kılıfla kullanıyordum temizlemek için çıkarttım soyulmaları gördüm sonra o kılıfı attım kılıfsız kullanmaya devam ettim ama soyulmalar devam ediyor hala...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixelort -- 27 Ağustos 2016; 13:59:23 >

• Aynı soyulmalar bende de var , benim telefonun yanları kötü oldu , apple destek in yabancı forumuna yazmak lazım bunu Apple yetkilileri görür değişim programı çıkartır belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi kılıfı kullanıyordunuz ? Genelde gold renginde böyle sorunlar oluyor deniliyor benim telefonda da şarj yeri ve anten yerlerinde var gibi. Bu gidişle tamamen koruyucu ile kaplatıp kılıfı çöpe atıcam

• Servise gonderin derim.

• Valla ben iphone 6 kullandım 1 sene sonda iphone 6s kullandım 8 ay sonra yine sıfır aldım 6s 2 ay oldu anlam veremiyordum mutlaka bişi yapmışlardır diyordum ama şikayetler çoğalınca hak vermeye başladım muhtemelen bazı telefonlara has fabrika hatası olduğunu düşünüyorum garanti muhtemelen kullanıcı hatası diyecektir iphonelerin hiç birinde 6s modeline kadar böyle bir sorun olmadı ip4'de bile böle sorun yoktu yav hayret gerçekten kılıftan olma ihtimalide var tabi kimyasal tepkimeye girebilir nasıl bir kılıf olduğuna bağlı ölede düşünüyorum

• Ek olarak yukarıda arkadaşın dediği gibi garantisiz çözüm kaplama, çok orjinal oluyor belli olmuyor iyi bir çözüm olabilir en azından apple bir değişim proğramı düzenleyene kadar. Yoksa dediğim gibi apple kullanıcı hatası diyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Ek olarak yukarıda arkadaşın dediği gibi garantisiz çözüm kaplama, çok orjinal oluyor belli olmuyor iyi bir çözüm olabilir en azından apple bir değişim proğramı düzenleyene kadar. Yoksa dediğim gibi apple kullanıcı hatası diyecektir.

Nasil bir kaplamadan bahsediyorsunuz acaba link varmi gorebilecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    6s kaplama fiber kaplama karbon kaplama yazdığında çıkar hocam 6s rose gold, gümüş gibi orjinalleride var piyasada bir tek gold kaplama yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

6s kaplama fiber kaplama karbon kaplama yazdığında çıkar hocam 6s rose gold, gümüş gibi orjinalleride var piyasada bir tek gold kaplama yok

direk cihazin orjinalligini bozmayan şeffaf kaplama yokmu acaba yani cihaz oldugu gibi gorunecek ama uzerinde kaplama olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o soyulmaların geçmesi için çok aktif bir çözüm yok. Apple Store bize 100 TL verin cihazın değişimini yapalım diyorlar. Ama sadece o hafif soyulmalar varsa.

NOT: Bu bilgiyi ben bugün Akasya Apple Store den öğrendim. Tam şartları telefon ile arayıp Akasya ya sorun lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Hocam o soyulmaların geçmesi için çok aktif bir çözüm yok. Apple Store bize 100 TL verin cihazın değişimini yapalım diyorlar. Ama sadece o hafif soyulmalar varsa.

NOT: Bu bilgiyi ben bugün Akasya Apple Store den öğrendim. Tam şartları telefon ile arayıp Akasya ya sorun lütfen.

Hocam bende bursa İpoint e gösterdim işte kullanıcı hatası demedi üstelik görevli kişi banada hak verdi ama yapıcak birşey yok biz yapmıyoruz gönderiyoruz orada inceliyorlar ona göre yapıyolar veya gönderiyorlar kozmetik hatalara bakmıyorlar bile dedi boşuna beklemiş olursunuz dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski_58

Hangi kılıfı kullanıyordunuz ? Genelde gold renginde böyle sorunlar oluyor deniliyor benim telefonda da şarj yeri ve anten yerlerinde var gibi. Bu gidişle tamamen koruyucu ile kaplatıp kılıfı çöpe atıcam

Hocam kılıfla alakası olsa tamam orjinal apple kılıf kullananlarda bile var bu sorun üstelik ben kılıfı çıkarttım soyulmalar devam etti
  • Pixelort P kullanıcısına yanıt
    Hocam bence siz gönderin buradaki Troy Apple Teknik Servise, kozmatik değişim için kaç lira istiyorsunuz diyin. Çok daha hızlı cevap alacağınıza inanıyorum.

• Ben yaklaşık 1.5 ay önce gittim servise kabul etmedi akasya store değişimi,100 TL olayı yeni mi çıktı doğrulayan varmı acaba çünkü ben gittiğimde böyle bir durumdan kimse bahsetmedi.

• Geçmez soyulmuş bir kere

• quote:

Orijinalden alıntı: Olkacan

Hocam bence siz gönderin buradaki Troy Apple Teknik Servise, kozmatik değişim için kaç lira istiyorsunuz diyin. Çok daha hızlı cevap alacağınıza inanıyorum.

Gitmedim ama rahat 1000 tl isteyeceğinden eminim hocam

• 3000 bin liraya telefon el, kısa zamanda kozmetiği bozulsun.. Telefonu satmaya kalksan değer kaybeder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL olmaz hocam ya zaten apple kılıflar 110 TL civarı adamlar niye 100 liraya yapsınlar
  • Ekim 2014'de iPhone 6 Silver aldım. Halen kullanıyorum en ufak soyulma olmadı. Bende 6S in soyulmasına anlam veremedim...
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Kardeşim dediğin kaplama tabi vardır şeffaf kaplama internete yaz çıkar yoksada normal şeffaf ekran koruyucuyu ölçüsüne göre makasla kesip arkaya yapıştıttırısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 29 Ağustos 2016; 10:42:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.