Şimdi Ara

6K YA HUKUK TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: businessdevelopment

Marmara yazma gibi bir hatada bulunmayin yazan insanlar bile iuhfye gecis yapiyor sonrasinda :)
    neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iuhf ve ankara gibi öncü ve geleneksel iki okuldan biri değildir, ve aynı zamanda iuhf marka algısı olarak cok daha öndedir.
    iuhf iö tutarken sırf marmara birinci öğrt yazmak saçma, yoksa puanınınız iuhfye hiç tutmuyorsa marmaraya gitmeniz mantıklı. her halükarda tercihlerde iuhf iö'nün altına yazabilirsiniz. birinci öğretim ile iö arasında harc ve geç başlama dısında hiçbir fark yok, aynı eğitimi görüyor ve aynı diplomaayı alıyorsunuz ve daha düşük bir puanla ki bu da avantaj.

kampüs, sınav dönemleri tarihleri vb nedenler de marmaranın son yıllarda daha geride kalmasında etkili. iuhf auhfnin de önündedir aslında sırf puan listesinde üstte diye coğu ögrenci auhf yazar. ben sahsen auhf tutsa dahi ıuhf yazarım hatta iö'yü de önüne yazarım. koc, bilgi, bilkent gibi burslu hukukları ve gsyi ayrı tutuyorum, bunlar daha farklı kulvarda.
    io de cok avantajlı bir secenek, zira aynı diplomayı almanızı saglıyor, arada birinci öğretim ile bir farkı yok. iuhf zaten barolar birliğince de en iyi hukuk fakültesi secilmiştir. marmara da elbette iyi hukuklardandır, ama iu'den sonra gelir. bunu coğu kişi de kabul eder. yoksa, iuhf io tutmuyorsa tabii ki yazın. ben arada kalmıssanız diye söylemiştim. coğgu öğrenci lise döneminde iö cok farklıymıs sanıyor, ancak gercekte öyle değil. aşağıda da barolar birliğinin hukuk fakülteleri değerlendirmesini bulabilirsiniz.
    Türkiye Barolar Birliği
    TÜRKİYE’NİN EN İYİ HUKUK FAKÜLTELERİ BELLİ OLDU
    https://www.barobirlik.org.tr/Haberler/turkiye-nin-en-iyi-hukuk-fakulteleri-belli-oldu-77841

http://d.barobirlik.org.tr/2017/link1.pdf

ayrıca hacettepe vs cok cok yeni okullar, iuhf ve auhf ile karşılaştırılamaz, hacettepe yerine marmara dahi çok daha mantıklı bir seçim devlette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi businessdevelopment -- 21 Temmuz 2019; 22:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: businessdevelopment

iuhf ve ankara gibi öncü ve geleneksel iki okuldan biri değildir, ve aynı zamanda iuhf marka algısı olarak cok daha öndedir.
    iuhf iö tutarken sırf marmara birinci öğrt yazmak saçma, yoksa puanınınız iuhfye hiç tutmuyorsa marmaraya gitmeniz mantıklı. her halükarda tercihlerde iuhf iö'nün altına yazabilirsiniz. birinci öğretim ile iö arasında harc ve geç başlama dısında hiçbir fark yok, aynı eğitimi görüyor ve aynı diplomaayı alıyorsunuz ve daha düşük bir puanla ki bu da avantaj.

kampüs, sınav dönemleri tarihleri vb nedenler de marmaranın son yıllarda daha geride kalmasında etkili. iuhf auhfnin de önündedir aslında sırf puan listesinde üstte diye coğu ögrenci auhf yazar. ben sahsen auhf tutsa dahi ıuhf yazarım hatta iö'yü de önüne yazarım. koc, bilgi, bilkent gibi burslu hukukları ve gsyi ayrı tutuyorum, bunlar daha farklı kulvarda.
    io de cok avantajlı bir secenek, zira aynı diplomayı almanızı saglıyor, arada birinci öğretim ile bir farkı yok. iuhf zaten barolar birliğince de en iyi hukuk fakültesi secilmiştir. marmara da elbette iyi hukuklardandır, ama iu'den sonra gelir. bunu coğu kişi de kabul eder. yoksa, iuhf io tutmuyorsa tabii ki yazın. ben arada kalmıssanız diye söylemiştim. coğgu öğrenci lise döneminde iö cok farklıymıs sanıyor, ancak gercekte öyle değil. aşağıda da barolar birliğinin hukuk fakülteleri değerlendirmesini bulabilirsiniz.
    https://www.barobirlik.org.tr/Haberler/turkiye-nin-en-iyi-hukuk-fakulteleri-belli-oldu-77841
    http://d.barobirlik.org.tr/2017/link1.pdf

ayrıca hacettepe vs cok cok yeni okullar, iuhf ve auhf ile karşılaştırılamaz, hacettepe yerine marmara dahi çok daha mantıklı bir seçim devlette.
    yazdığınız her şeyden haberdarım, pekişmiş oldu, teşekkür ederim.

son birkaç gündür bir okul hakkında araştırma yapıyorum ama net bir şeye ulaşamıyorum. (başkent üniversitesi hukuk fakültesi)

bu konuda bilginiz varsa lütfen beni aydınlatın.

teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rica ederim, ne demek. her zaman sorabilirsiniz. iuhf 3. sınıftayım, yarıdmcı olurum.

genel olarak bilkent dısında ankaradaki özel okullar hakkında gerekli bilgiye sahip değilim. tobb ve bilkent önde gözüküyor ancak baskent iyi mi bilemiyorum. puanınıza göre değerlendirmek gerekli :) ancak hukukta benim izlenimlerime göre özellerde koç, bilkent, bilgi önce gelir. devamında yeditepe, bahcesehir, tobb vb gelir. ama ben ilk grup olmuyorsa, devlet yazmanın daha mantıklı olabileceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.