Şimdi Ara

6GB RAM taşıyan OnePlus 3 benchmark testlerine düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cok muazzam cihaz yalniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Arkadaşlarda ne güzel dile getirmişler, neredeyse 2-3 yıldır aynı konuyu yazıyorum hiç gelişme olmadı marketlerin hali konusunda. Şu anda 2 gb ram li, işlemcisi da snapdragon 800 olan 3 sene önceki herhangi bir telefonun yapacağı iş le günümüz tepe model bir telefonun yaptıkları aynı. O donanımı destekleyen oyun-uygulama olmadıktan sonra artık 6 gb ram, bilmem kaç hızında işlemci neye yarayacak, resmen boşa gidiyor o güç. Bildiğin boşa gidiyor. Gidin açın marketi, 3-4 sene önce çıksa şaşırmayacağınız grafik veya özellikte oyunlar. Artık telefon donanım kısmı doldu taşıyor. Marketler bu haldeyken hiç bir şekilde bir anlam ifade etmemeye başladı.


    Hiç de aynı değil.Boşa sallamayın şurada.
    2 sene öncesinin snapdragon 800 modelinden snapdragon 820 li modele geçtim. SD 800 le kasıntılı oynadığım (daha doğrusu oynayamadığım) oyunlar (dead effect 2,asphalt 8) 5 dk da 80 derece gördüm. Snapdragon 820 de 1 saat oynadım ısınma(50) makul seviyelerde. Güç tüketimi %30 daha az.
    Snapdragon 820 veya exynos 8890 işlemcili telefon tercih edilmesi imkanı olan için akıllıca. 3 sene rahat götürür.
    6 gb ramin faydası şimdilik yok. Fakat ilk bilgisayarı 2 Megabayt ramli olan bir nesil olarak ilerde az gelme ihtimali de olduğuna inanıyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: light in th dark

    quote:

    Orijinalden alıntı: strathmoreaArkadaşlarda ne güzel dile getirmişler, neredeyse 2-3 yıldır aynı konuyu yazıyorum hiç gelişme olmadı marketlerin hali konusunda. Şu anda 2 gb ram li, işlemcisi da snapdragon 800 olan 3 sene önceki herhangi bir telefonun yapacağı iş le günümüz tepe model bir telefonun yaptıkları aynı. O donanımı destekleyen oyun-uygulama olmadıktan sonra artık 6 gb ram, bilmem kaç hızında işlemci neye yarayacak, resmen boşa gidiyor o güç. Bildiğin boşa gidiyor. Gidin açın marketi, 3-4 sene önce çıksa şaşırmayacağınız grafik veya özellikte oyunlar. Artık telefon donanım kısmı doldu taşıyor. Marketler bu haldeyken hiç bir şekilde bir anlam ifade etmemeye başladı.
    Hiç de aynı değil.Boşa sallamayın şurada.2 sene öncesinin snapdragon 800 modelinden snapdragon 820 li modele geçtim. SD 800 le kasıntılı oynadığım (daha doğrusu oynayamadığım) oyunlar (dead effect 2,asphalt 8) 5 dk da 80 derece gördüm. Snapdragon 820 de 1 saat oynadım ısınma(50) makul seviyelerde. Güç tüketimi %30 daha az. Snapdragon 820 veya exynos 8890 işlemcili telefon tercih edilmesi imkanı olan için akıllıca. 3 sene rahat götürür.6 gb ramin faydası şimdilik yok. Fakat ilk bilgisayarı 2 Megabayt ramli olan bir nesil olarak ilerde az gelme ihtimali de olduğuna inanıyorum.



    Boşa sallamıyorum gördüğümü söylüyorum. telefonların donanımı marketlerdeki uygulamaların en az 3 sene önünde gidiyor. Sony xperia Z2 kullanıyorum 801 işlemcili ve 2 değil de 3 gb ram li bir telefon, marketteki en tepe model oyunlarda sıfır kasmayla oynuyorum. Bir bak bakalım Z2 ne zaman çıkmış? Sallama diyeceğine bunun benim fikrim olduğunu ve çoğu akıllı telefon kullanıcısının aynı fikirde olduğunu bir görebilseydin keşke.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    quote:

    Orijinalden alıntı: BatuistFanatiklik gibi olmasın android kullanıyorum ama ios 7 bile androidin en iyisinden daha iyi.. ios 8-9u söylemiyorum bile. yıllar öncesinin ios 7si android 5den 6dan daha iyi.. donanımı kullanmak için adam gibi yazılım lazım. androidlerde ram dolunca kasım kasım kasılıyor iphonelarda ram dolmuş dolmamamış gibi bir dert yok.. 6GB ram varda androidde olsa ne olur.
    ios çöptür.selametle.


    neyin kafası bu arkadaşım. yıl olmuş 2016 ben 4s kullanıyorum. yetmiyor işte ram. 512 ramla ios 7 bile kasıyordu. whatsapp web için mecburi güncelledim telefon kımıldamaz oldu.

    hala 4s kullanıyorum ben ayda bir telefon değiştirmem ama ios şöyle iyi böyle iyi diyip, rama ihtiyaç duymuyor demeyin artık.

    bir dünya para verdiğiniz iphone 6, 1-2 sene içinde ram sıkıntısı yaşamaya başlayacak. herşey var ram yok. belki şuan bile yaşanıyordur.

    4s te 1 gb ram olsaydı ben bu 4s i 2 sene daha kullanırdım. olay bu kadar basit.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLACK CODE

    telefonda bile 6gb ram gorur olduk....marketinde gelismesi lazim candy crush tarzi oyunlar icin 6gb ram goz boyamaktan baska birsey degil.


    tonla AA ve AAA oyunlar var.

  • Mevzu ram değil, stabil mi? Yazılımını, arayüzünü adam gibi yapmadıktan sonra ne anladım o 6 gb ramden?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkanse

    quote:

    Orijinalden alıntı: BLACK CODE

    telefonda bile 6gb ram gorur olduk....marketinde gelismesi lazim candy crush tarzi oyunlar icin 6gb ram goz boyamaktan baska birsey degil.


    tonla AA ve AAA oyunlar var.

    Ne oynuyorsunuz peki? Öneriniz var mı?
  • real racing 3
    modern combat 5
    unkilled
    asphalt 8
    asphalt nitro

    assasinss creed identy tam adını yazamadım.bulursunuz zaten yazınca

    https://www.youtube.com/watch?v=S94RL38f_t8

    https://www.youtube.com/watch?v=r4qlhpOLk4A

    https://www.youtube.com/watch?v=VtmtdvyYi4M


    daha niceleri var.




  • 5,5 inc
    3500+ mah pil
    Full HD
    Sd 820
    Kaliteli kamera
    Gorilla Glass 4
    Amoled
    4 GB Ram
    Bu sekil olursa super olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.