Merhaba arkadaşlar 6950 Cf kurulumunda biraz sıkıntı çekiyorum
sorunlar kısaca şöyle
öncelikle afterburner kullanamıyorum..1 mhz bile oynatsam direk BSOD veriyor..biraz araştırınca bunun yazılımsal olduğunu afterburner ve CCC yi kaldırıp son sürümlerini yükleyince düzeldiğini okudum ama bende bu olmadı...CCC 11.4 ve afterburner 220 beta 7 kullanıyorum ama sorun devam ediyor...ikisininde 2 3 eski sürümünü tek tek denedim ama değişmedi yine BSOD...
ikinci derdim CCC de her zaman 2. kartın overclock limiti 840 MHZ de kalıyor...hangi bios u kullandıysam bu değişmedi sadece direk 6970 bios u kullandığımda 2 sekmedede 950 limit oldu ama bu bios u kullanmak istemiyorum
heryerde gezinen asus shader mod 1.175 gpu mVolt bios u ise stabil değil...1.065 volt veriyor güzüküyor hem afterburnerde hem gpu z de
RBE den kendim orjinal bios u editledim değerleri istediğim gibi yaptım...kartları tek tek denediğimde tam istediğim gibi herşey bu bios ile .....1000 MHZ CCC limit 1.175 mVolt ...2. kartı taktığım anda açılmıyor bile bilgisayar bu bios ile
CCC direk 2. kartın limitini 840 a çekiyor(acaba ne uğraşıyorsun kardeş oc etme mis gibi oyununu oyna mı diyor ? )
kısacası sadece shader mod u açık, load mVolt u 1.175 CCC de 2. kartın limiti 840 da kalmayan bir kurulum önerebilirmisiniz
format bunlara çare olacaksa onuda göze aldım
acaba diyorum güç kaynağımı yeterli değil kendi kendime ama hayır bir çok kişi 700 W güç kaynağı ile benimle aynı konfigürasyon lu pc lerde rahatlıkla kullanıyorlar CF setuplarını ve overclock ları 980----1000 MHZ de geziniyor