Şimdi Ara

690 GTX verilir - Eş seviye de notebook istenir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar şuanda sistemimde kullandığım sıfırdan farksız 690GTX ekran kartımı;

Fiyat dengesi korunacak bir notebook ile takas yapmak istiyorum..

Kartın şuanda Vatan Bilgisayar'da %25 indirimli satış fiyatı 2369 TL.

Benim satış için belirlediğim fiyat 1890 TL. Bu fiyat aralığında kafama yatan özelliklerde bir notebook bulabilirsem takas edebilirim.

690 GTX verilir -  Eş seviye de notebook istenir.

690 GTX verilir -  Eş seviye de notebook istenir.

Kart hakkında çok şey söylememe gerek yok sanırım. Şuan Nvidia'nın en hızlı kartıdır.

Kart 36 ay garantili olarak gelmekte. Fatura tarihi 28.05.2012 olduğunu düşünürsek yaklaşık 30 ay daha garantisi mevcut.

Takas işlemi sadece İstanbul içerisinde geçerlidir. İl dışındaki teklifleri değerlendiremicem.

Herkese iyi forumlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

intel 3770k@4.5mhz\\Asus Maximus Formula V\\GTX 780 Ti OC DirectCU II \\Corsair 8gb 1600mhz\\Corsair Hydro Serisi™ H100i\\Corsair Obsidian 750D\\Corsair AX860i\\Razer Mamba 4G Mouse\\Razer Blackwidow Ultimate Klavye\\OCZ Vector Ssd\\Asus 24" Vg248qe 144 Hz\\Logitech Z5500

• Kardes 1 yasinda asus probook 4520 s ile takas dusunurmusun ? 1 yasinda ama toplamda 15-20 saat bile kullanmisligim yoktur. Masaustu pc cisiyim de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: erdemsuslu

Kardes 1 yasinda asus probook 4520 s ile takas dusunurmusun ? 1 yasinda ama toplamda 15-20 saat bile kullanmisligim yoktur. Masaustu pc cisiyim de :)

Asus probook göremedim aramalarda ama hp probook var.. sanırım bir karışıklık oldu.

Eğer bahsettiğiniz cihaz Hp Probook ise malesef düşündüğüm özelliklerin çok altında.

İlginiz için teşekkürler.
    intel 3770k@4.5mhz\\Asus Maximus Formula V\\GTX 780 Ti OC DirectCU II \\Corsair 8gb 1600mhz\\Corsair Hydro Serisi™ H100i\\Corsair Obsidian 750D\\Corsair AX860i\\Razer Mamba 4G Mouse\\Razer Blackwidow Ultimate Klavye\\OCZ Vector Ssd\\Asus 24" Vg248qe 144 Hz\\Logitech Z5500
  • Uyku sersemi yanlis yazmidim hp probooktu, tesekkurler cevap icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.