Şimdi Ara

685 MB LIK DAT DOSYASINI VCD YAPAMADIM... YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar harddiskimde dat uzantılı 685mb boyutunda bir bir video dosayası var. aslında bu bir filmin 2.parçası. ve ben bunu vcd yapamıyorum. nedeni şu; dosya 685mb fakat nero da 800mb tan fazla görünüyor. nedenini anlayamadım. nasıl böyle birşey olabilirki??
    aşağıdaki resimde görünüyor.

685 MB LIK DAT DOSYASINI VCD YAPAMADIM... YARDIM!

• Dakika hesabina göre fazla geliyor galiba. 80 dakikadan uzunsa sigmayabilir.
  • dat uzantısı genelde vcd lerde kullanılır 2. parçası demişsin bir vcd den pc ye mi kopyaladın eğer öyleyse cd den cd ye kopyalamayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtex

dat uzantısı genelde vcd lerde kullanılır 2. parçası demişsin bir vcd den pc ye mi kopyaladın eğer öyleyse cd den cd ye kopyalamayı dene

evet bir vcd den kopyaladım. fakat vcd bende değil, bir arkadaşımındı. arkadaşımda başka bir şehirde. bunun başka çaresi yokmu ya?
  • süre olarakta 01:07:55 olarak görünüyor media player da. elimdeki cd ler 700mb yani 80 dk lık cd ler.
  • başka bir cd yazma programı dene, olmadı divx ya da xvid ile sıkıştırıp sonra dene, olmadı dvd rw varsa dvd ye çek, yoksa videoyu zealot all video converter ile ikiye bölüp öyle çek film 3 cd olsun o da olmazsa arkadaşına söyle cd yi kopyalayıp sana kargo ile atsın o da başaramazsa cd yi sana hediye etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtex -- 23 Ağustos 2006; 16:16:57 >
  • Boyuttan önce filmin kaç dakika olduğu önemlidir. Dosya büyük olsada nero o videoyu dekode ederek orjinal *.dat uzantılı dosya standardına getirir. Önemli olan filmin süresidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vcd den kopyalamış ona sığıyorsa buna da sığar filmin süresimi uzadı yani boyut önemli ilk kez vcd yapmıyoruz
  • quote:

vcd den kopyalamış ona sığıyorsa buna da sığar filmin süresimi uzadı yani boyut önemli ilk kez vcd yapmıyoruz

VCD'lerin çözünürlüğü 352*288 dir en fazla. Ve bu çözünürlükte 700 MB lık bir cdnin içine "80 Dakika" video kaydedilebilir.
  • arkadaşlar vcd yapmayı birde nero yerine Ashampoo Burning Studio 6 programını kullanarak denedim oda sadece 536mb lık kısmını cd ye yazmış. bu nasıl bir iş anlamadım ben ya??????

filmi vcd den kopyaladım harddiske ve şimdi vcd yapamıyorum. bende daha önce çok vcd yaptım ama böyle bir olayla ilk kez karşılaşıyorum.

bu arada filmin süresi 68 dakika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

vcd den kopyalamış ona sığıyorsa buna da sığar filmin süresimi uzadı yani boyut önemli ilk kez vcd yapmıyoruz

VCD'lerin çözünürlüğü 352x288 dir en fazla. Ve bu çözünürlükte 700 MB lık bir cdnin içine "80 Dakika" video kaydedilebilir.

çözünürlüğü düşürsekte 80 i geçmez mi diyosun yani
  • Hayır "352*288" bu çözünürlükte diyorum.
  • arkadaşlar hiçmi kimsenin başına gelmedi bu olay. bir çözüm verecek kimse yokmu??
  • Geçen benim başıma geldi. 749 MB lık bir DAT dosyasını CD ye basmak istedim Nero 700MB lık CD ye basmıyor diye çok tereddüt ettim. Sonra Yallah dedim ve bastırdım. Çok garip 749 MB lık DAT dosyası Cd ye yazılmıştı. Zannediyorum DAT olunca Nero özel olarak basıyor.
    Nerodan Video CD bastır seçeneğini kullanmanız lazım.
  • zaten vcd yap seçeneğini kullanıyorum arkadaşım ama olmuyor. verdiğim resme bakarsan görürsün.

quote:

Orjinalden alıntı: DoktorAbi

Geçen benim başıma geldi. 749 MB lık bir DAT dosyasını CD ye basmak istedim Nero 700MB lık CD ye basmıyor diye çok tereddüt ettim. Sonra Yallah dedim ve bastırdım. Çok garip 749 MB lık DAT dosyası Cd ye yazılmıştı. Zannediyorum DAT olunca Nero özel olarak basıyor.
    Nerodan Video CD bastır seçeneğini kullanmanız lazım.

• Geçen benim başıma geldi. 762 MB lık bir DAT dosyasını CD ye bastırmam lazımdı. Önce çok tereddüt ettim. Çünkü CD 700 MB lıktı.
    Sonra bastırdım oldu. 700 MB lık CD ye Nero 762 MB basmıştı. Zannediyorum bu DAT hazır dosya olduğu içindi. Neronun Video CD si oluştur seçeneğini seç ve DAT dosyasını göster. Gerisini Nero hal ediyor.
  • arkadaşım yukardada söyledim zaten video cd yap şeceneği ile yapmaya çalışıyorum.
  • Resime göre cd yi yazmanda mahsur yok. Sen neronun ayarlarını değiştirmişsin heralde. Orjinal ayarları biliyorsan yap eğer bilmiyorsan baştan yükle derim neroyu. + sen vcd imaj dosyası da yapıyor olabilirsin.
  • resme bakarsan 700mb tan fazla gösteriyor. denemek için başka vccd ler yaptım ama sorun yok. sadece bunda yapıyor. ayarla falan ilgisi yok gibi.
  • Ben ısrarla ayarlarına bak diyorum. Resimdeki kırmazı yazıda olduğu gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.