Şimdi Ara

68 ile 75 arası Full İnt Chinese Buying (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam caracter güzel ama burda bana 5kişi msnden özel olarak konuştu bak şimdi senin eksiklerini söyleyeyim
    Fire;

Hard Fire Magical Defans Skilinin addlenmesi lazım
    Extretme Fire Skilinin addlenmesi lazım
    Fire Shield addlenmesi lazım
    Fire ilk nukenin maxlanıp 70nukesinin açılması lazım
    ve en alttaki pasif skilin 7 olması lazım

Lighting;
    Spedd skili ve sonda açılan bilmem kaç metrelik ilerleme var onun addlenmesi lazım
    Heaven Lionu addleyip yanındaki Lionu açmalısın
    en alttaki pry ratio skilini uplaman lazım

Ice;
    Iceye lafım yok snow shield ve pys defansı açmışsın

Bicheon işte asıl mesele bu bicheonu sağlam olmayan caracter her zaman alt olur;

Bicheonu 68e kadar upla ve Knock Down skillerinin alayını arttır ve yerdeyken vurma skillerini gerçekten çok yararlı ve caracterin benim gibiler tarafından alınma oranı yüksektir
    Castle Shield Serisini maxla ve blocking ratio veren skilide yükselt
    Comboları yükselt ve en alttaki pasif skili aç

İşte bunları yaparsan çarına talibim çok şey istedim sanırım ama müşteri her zaman haklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunFunFun -- 23 Ocak 2008; 8:18:43 >

• Beyler bu resimdeki caracterin skillerine bakın adam 80lwl ama ben hybird ve 80 istemediğim için size sadece skillerini göstermek istedim benim hayal ettiğim caracter skillerinin %80i 72lwle göre bu adamda mevcut
    Lighting 1 ve Lighting 2skillerine bakın o 74 açmış sanırım lighti siz 70acın
    Bicheon 1 75lwl açmış siz 68 açın ve o resimde olduğu gibi gerekli skilleri açın tabi o castle serisini addlememiş o çok lazım bir skill
    Bicheon 2ye bakın ordaki Knock down ve yerdeyken vurma skillerini baya addlemiş alttaki pasif skili arttırmış
    Cold 1 benim istediğim gibi değil o 70 açmış ben 60 istiorum Cold 2 tam bana göre adamın biraz fazla skill lwlinden fazla uplamış ama o resimdeki şeyler yarayan skiller onlarında 70e göre uyarlanmasını yapın
    Fireyide adam az açmış onuda 70 yapın işte bu kadar bu kadar zor birşey değil her bot caracterinde olan skiller bunlar

• işte belki bahsettiğim adamı yakından görmek istersinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_20549476/tm.htm
  • up hadi bea hiç bi elemanda hassasiyet gösterip uplama yapmıor
  • ne güzel söylemişsin peki neden kendin yapmaya çalışmıyorsun böyle charı ??
    öyle şunun açık olması şunun uplanması lazım demek kolay 80lik farmlı charda olur senin istediklerinin

quote:

Orjinalden alıntı: FunFunFun

tamam caracter güzel ama burda bana 5kişi msnden özel olarak konuştu bak şimdi senin eksiklerini söyleyeyim
    Fire;

Lighting;
    Spedd skili ve sonda açılan bilmem kaç metrelik ilerleme var onun addlenmesi lazım

Ice;

Bicheon işte asıl mesele bu bicheonu sağlam olmayan caracter her zaman alt olur;

Bicheonu 68e kadar upla ve Knock Down skillerinin alayını arttır ve yerdeyken vurma skillerini gerçekten çok yararlı ve caracterin benim gibiler tarafından alınma oranı yüksektir

İşte bunları yaparsan çarına talibim çok şey istedim sanırım ama müşteri her zaman haklıdır

• quote:

Orjinalden alıntı: Alpertr

ne güzel söylemişsin peki neden kendin yapmaya çalışmıyorsun böyle charı ??
    öyle şunun açık olması şunun uplanması lazım demek kolay 80lik farmlı charda olur senin istediklerinin

quote:

Orjinalden alıntı: FunFunFun

tamam caracter güzel ama burda bana 5kişi msnden özel olarak konuştu bak şimdi senin eksiklerini söyleyeyim
    Fire;

Lighting;

Ice;

arkadaşım sanırım caracter yapılandırmayı bilmiorsunuz bana camur atmayın 80lwl caracter almak istesem alırdım caracteri benimsemek için max 75istiorum ve skiller bakımındanda max 4gap farm istiorum çokmutabi 72lwle göre 4 gap 75lwl caracter olsa 7gap olsada farketmez farmı bitmemiş bir caracterde olur 2haftadır bu iş üzerindeyim doğru düzgün uyumadım sizin biraz saygınız olsun ustam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunFunFun -- 23 Ocak 2008; 19:57:30 >

• up
  • bende diyoumki 75de en bluabileceğin en farmlı char benimki yadar 10 k sp harcanmış bi chardır çünkü ben şimdie kadar hep pre+ sp ticket kullandım ayrıca yapılandırmayıda biliyorum

neyse uzatmayalım

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpertr -- 23 Ocak 2008; 22:00:54 >
  • yeterli zamanın varsa alper bicheonu 68yap ve yatır batır skillerini aç comboları fazla addlemesende olur en alttaki pasif skili ve castle serisini addle daha iyi bir fiyata satarsın bende alırım işte o zaman şimdi sen caracterini bu haliyle ne kadara satıorsun_
  • up
  • up
  • up
  • add
  • up
  • Saturnde 76 lvl full int char var eğer istersen
    nick : l66l
    lvl 76
    cadı kıyafeti-7m para-dolu elixir üstü güzel -- ve yeni server olduğu için doğru düzgün item + lı silah zor ...

FİYAT : 150 YTL
  • yeni bi konu başlığı aç Üstündekilerin sslerini çek bluemi deilmi kılıc kalkanın bluelerini crit ve brsini falan çek Skill tablosunu mutlaka göster ve C ile göster magical balance ve int saysına bakalım
  • up
  • amma charmış yaw sipariş-istek hattı gibi oldu :)
  • O kadr char Var Nie ALmıorsun Herks Her lwlde sundu Nerdeyse :P
  • protesting english title..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.