Şimdi Ara

6720sde onboard ekran sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1.5 önce hp compaq 6720 s laptop aldım.daha yeni sayılır yani.need for speed pro street dvd oyununu alıp yükledim.ekran kartım onboard.oyunun içine giriyor yarışa başlancak sırada hata verip çıkıyor.acaba ekrandanmı diye düşünüyorum.çünkü dvd nin içinde ati ve nvdianın sürücüleri vardı ve rehberde chip setiniz hangisiyse onunkini yükleyin diyordu.ben baktım chip setimi intel gösteriyor yani onboard.yani bana yardımcı olurmusunuz oyunu nasıl açarım veya bu sorunumu nasıl çözerim.herkse iyigünler

• Çözebileceğin birşey olduğunu zannetmiyorum. Ekran kartın oyunu kaldırmıyordur. O yüzden oynayamıyorsundur.

Ekran kartın ne?
  • valla kardeş ekran kartım intel yazıyordu yani onboard üstelik yenide almıştım laptopu.gta san andreas oyunundada bazı yerlerde oyun acayip yavaşlıyor budamı ekrandan sence
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcworldpc

valla kardeş ekran kartım intel yazıyordu yani onboard üstelik yenide almıştım laptopu.gta san andreas oyunundada bazı yerlerde oyun acayip yavaşlıyor budamı ekrandan sence

Ama sonuçta elindeki Intel ekran kartı. Çok şey beklememek lazım. Belki ekran kartı driverını güncellemek biraz da olsa işe yrayabilir.
  • kardeş bide güncellemeyi başarilsek ....sen biliyorsan söylermisin
  • quote:

kardeş bide güncellemeyi başarilsek ....sen biliyorsan söylermisin

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&cc=tr&lang=tr&dlc=tr&product=3653309

Driver - Graphic yazanı indir kur. Sanırım modelin bu. Ama modelin farklıysa kurma..
  • tmm kardeş sağol bakarım modele inş odur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP G62 Ekran Kartı Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Onboard Ses Kartı Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş baktım sen başka modelin sürücüsünü vermişsin yane benimki değil
  • quote:

kardeş baktım sen başka modelin sürücüsünü vermişsin yane benimki değil

Allah Allah...doğrusunu sen bul o zaman.

Sanki ben sana bulmak zorundaymışım gibi... Sana o linki verirken de demişim "Sanırım modelin bu. Ama modelin farklıysa kurma." demişim. Kontrol etseydin o zaman kurmadan önce. Ben daha ne yapayım sana. Hayret bir şey ya! Uyarmışım da üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgkce -- 10 Nisan 2008; 15:49:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.