Şimdi Ara

6630,MSI bluetooth ve pc suite sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6630 u pc suite gösteremiyorum. bluetooth MSI, service p2 yüklü. telefona bt. den resim melodi falan gönderebiliyorum ama pc suite telefonu görmüyor.

acaba sorun;

Bluetooth bağlantıda microsoft yazıyor o mu ?

bunu çözebilen varsa yardımcı olsun. kafayı yicem şimdi.

• YOK MU BUNU BİLEN?
  • telefonun yanıda verılen driverdan pc suiteyi pc ne yukle ondan sonra ıstedıgını yapabilirsin yuklmdn olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: taytan

arkadaşlar 6630 u pc suite gösteremiyorum. bluetooth MSI, service p2 yüklü. telefona bt. den resim melodi falan gönderebiliyorum ama pc suite telefonu görmüyor.

acaba sorun;

Bluetooth bağlantıda microsoft yazıyor o mu ?

bunu çözebilen varsa yardımcı olsun. kafayı yicem şimdi.

Aynı sorun bende de var.
    Sen sorununu çözebildin mi?
  • Kardeş çıkart aradan pc suite ya direkt bluetooth la aktarma yap...
  • arkadaşım pc suite i yüklerken sana bağlantı şeklini soruyor. orada buetooth u işaretlediğinde pc telefonu tanıyor ve problemsiz kullanmaya başlıyorsun
  • Bilgisayarda sp2 yüklüyse ve eğerki windovs kendisi tanıdıysa, işiniz zor... Sırayla şunları yapın..

1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın, Aç kutusuna %windir%\inf yazın ve Tamam'ı tıklatın.
    2. Bth.inf dosyasını sağ tıklatın ve Yeniden Adlandır komutunu tıklatın.
    3. Bth.inf dosyasını Bth.bak olarak yeniden adlandırın ve ENTER tuşuna basın.
    4. Bilgisayarım / özellikler / aygıt yöneticisi / BT cihazınıza sag tıklayın / sürücüyü güncelleştir / Altadaki seçeneiğ tıklayıp devam / yeni açılan sayfada, sürücüyü ben ayarlayım gibi bi secenek var, onu seçiyoruz, sonraki açılan pencerede iki tane seçenek olacak, siz altdakini yani sizin bt sürücünüzü seçip tamam diyeceksiniz, tabi buları yaparken CD takılı olsun... Tam net olmadı ama, işlem budur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.