Şimdi Ara

6630 da sistem hatası yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona mp3 çalma programı yükliyim dedim ağır programmış heralde telefonu sapıttı hata veriyo şimdi telefon virüsmü girdi ne yaptı ilk defa başıma böyle bişey geliyo format atsam düzelirmi acaba nasıl format atcam bilen varsa yazabilirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Sorun programdanmış arkadaşlar oldu programı sildim yalnız benim telefona bişey attığım zaman bilgisayardan telefona 64 mb lık kart var birsürü boş yer var belirli bir müddet sonra hafıza çok dolu diyo alınamaz diyo halbuki daha 40 mblık yer var neden yapıyo acaba
  • arkadaşım bu program önce 6 mb lik telefon hafizasına kayıt edilir önce snra 64 lük karta sen alırsın msj ayarlarına gir ordan msjları kayıt yerini kafıza kartı yap o zaman alır
  • Tamamdır arkadaşım sorun halloldu.
  • sevindim kolay gelsin varsa başka sorun söle yardımcı olmaya çalışalım
  • Format attım mesaj ayarlarından kullanılan hafızayı dediğin gibi memory card yaptım tamamdır.Yok yere format attım ama olsun bi zararı olmaz heralde teşekkürler
  • sanmam hadi kolay gelsin bu arada tlf n in arka kapağına dikkat et ordaki kaucuk hemen eskiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu kişide görüyorum arkadaki yeri soyulmuş ama düzgün kullanıyom 1 sene oldu alalı hala soyulma yok.
    DÜzenli kullanmayı severim.
  • Sorun halledildiğine göre kapanabilir başlık.
    6630 ana konusu vardı ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.