Şimdi Ara

6630 Almak istiyorum ama :-/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 7evren

quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

yaw ben bişe soracam.6680 yada 6630 almayı düşünüyom.bu telefonlardan hangisini alırsam 512 mb hafıza kartı takmayı düşünüyom.içine pek program atmıycam,tema falanda çok koymuycam,ancak bayağı bir mp3 atacam.birçok yerde 6630 un daha performanslı olduğu yazıyor.acaba benim kullanım şeklime göe de 6630 mu daha performanslı olur ,ya da 6680 çok mu kasar?

ikiside aynı pek farkeden bişey yok

yani 6680 alınca bişey kaybetmemiş oluyorum ha?

• yw ne alcas bis yaaaa............
    şimdi sorun olmazmış gibi geliyo ama bu telin cebe sığmaması beni düşündürüo :(:(

ama aynı şey n70 içinde geçerli o da çok küçük sayılmaz.......
  • arkadaşım sen bi n70 al 1 yıl çok rahat bi şekilde kullanırsın
  • arkdaşlar az önce bir telefon alma girişiminde daha bulundum fakat bu seferde telefoncunn yüzünden alamadım :(:(

6630 u tavsiye etmiyorum dedi en çok garantiye gelen telefon filn dedi.....
    bende yine aklım karışmış bir şekilde ayrıldım ordan

bu arada bi kaç telede baktım fiyatlarını yaziim

6630 ----> 500ytl
    k750i-----> 620ytl
    d600-----> 660ytl
    w800i----> 720ytl
    n70------> 860ytl

bunlar kvk lı fiyatları.......

ne dersiniz hangisi alınır bunlardan????????
    6630 kullann arkdaşlar yazılımsal sorunlar oluyo mu gerçekten????

• quote:

Orjinalden alıntı: m@D_Dræm

arkdaşlar az önce bir telefon alma girişiminde daha bulundum fakat bu seferde telefoncunn yüzünden alamadım :(:(

6630 u tavsiye etmiyorum dedi en çok garantiye gelen telefon filn dedi.....
    bende yine aklım karışmış bir şekilde ayrıldım ordan

bu arada bi kaç telede baktım fiyatlarını yaziim

6630 ----> 500ytl
    k750i-----> 620ytl
    d600-----> 660ytl
    w800i----> 720ytl
    n70------> 860ytl

bunlar kvk lı fiyatları.......

ne dersiniz hangisi alınır bunlardan????????
    6630 kullann arkdaşlar yazılımsal sorunlar oluyo mu gerçekten????

arkadaşım sen telefoncuların dediğine bakma zaten kaliteli bi dükkan asla böyle laflar etmez,yani istiyorsan 6630 alabilirsin
    fakat ben olsam k750i alırdım

• Arkadasım sımdı buyuk oLmasa bu kez ekranı cok kucuk denıLecektı.Ben pantoLonun on cepLErınde rahatLıkLa tasıyorum ama arka cepte oLmaz ekran cabuk haLLoLur.Bence hıc dusunme suan Fiyat + Performans oLarak Zirvede TEK!!!

FiLm izLersin , CanLı TV izLersin , Muzık dınLersın , Oyun Oynarsın , Kıtap Okursun vs vs vs can sıkıntı hersekıLde giderirsin bu ALET iLe Tam 1 Senedir KuLLanıyorum Super....
  • tmm ozaman akşam bir alma girişiminde daha bulunayım :):)
    ama adamın dedii gibi yazılım sorunları filn çok değildir umarım......
  • kolay bozulacak bir telefon değil 6630 al bence .
  • arkadaşlar az önce 6630 music pack aldim
    umarım pişman olmam :):)
  • quote:

arkadaşlar az önce 6630 music pack aldim
    umarım pişman olmam :):)

hayırlı olsun pişman olmazsın kafana dert yapma
  • hayırLı oLsun guLe guLe kuLLan.Hıc canını sıkma herhangı 1 sorun oLdugunda biz 6xxx topiğindeyiz
  • 6630 ALAN ASLA PİŞMA OLMAZ ŞU ANDA PİYASADA PARASINI EN HEKEDEN TEELONDUR KENDİLERİ

ŞAHSEN BENDE HEM N70 HEM 6630 VAR AMA İNANIN 6630 DAHA KIYAK VE DAHA SERİ BİR CİHAZ ONDA VAZGEÇEMİYORUM. N70 ALDIM AMA BOŞ DURUYOR DESEM YERİ VAR YANİ. 6630 TEK GEÇERİM. BİRDE JACK ÇIKIŞI AL BİRDE PHILIPS VEYA AIWA SUPERBASS ÖZELLKLİ KULAKLIK ALA MP3 NASIL DİZNLENİYOR ARKADŞLAR TEKNO MÜZİK ZİYAFETİ NASIL OLUR GÖSTER.
  • teşekkürler arkdaşlar bnde müzik paketlisini aldım sennheiser kulaklıkla ses gerçekten süper geliyor....
    herkese tavsiye ederim........
  • keşke n70 alsaydın
  • doğru diosun ama arada 350ytl fark vardı
    bide yeni çıkan modelleri gördükçe okdar para vermek istemedim...
  • BENCE 6630 ALMANI ÖNERİRİM. MESELA 6680 LE ARALARINDA FARK YOK 6630 UN. SADECE RENK VE ÇİFT KAMERA GİBİ BAZI ÖZELLİKLERİ VAR. FAZLA PARA VERMEYE DEĞMEZ. 6630 ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
  • Arkadaşlar 6630'un ikinci el fiyatı ne kadar yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 22 Mart 2006; 3:06:58 >
  • quote:

slm arkdaşlar neden bilmiyorum ama bnde 6630 a karşı bi sempati oluştu... ve başka telefon alasım gelmiyor.....
    6630 da çok büyük gelio bana kullanan arkdaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim... büyüklüğü sorun oluyor mu acaba??
    cepte filn taşırken.......

yoksa k750i filn alıcam ne dersiniz??????????????????
    tek birsey söylemek istiyorum tasıması felan hiç sorun olmuyor ve beklenenin üstünde bir performasna sahip 6630 bence yanlıslık yapıp baska birsey alma derim ben kendimde kullanıyorum ve gayet memnunum

• Amma abartmışsınız boyutlarını filan. Görende 3650 den bahsediyorsunuz sanacak :) 6630 aldığına pişman olmazsın sanırım. ama sadece mp3 dinliyorum diyorsan k750 alınabilirdi. fakat bu da yeter bence. parasına göre de gayet iyi
  • bence büyüklügü fln sorun degil gayet hos bi telefon ben kullanıyorum gayette hosuma gidiyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.