Şimdi Ara

6600 system dosyasını sildim :) prg gitti nasıl geri yukleyebilirim ? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaslar bilgisayar servisi actımda hic6600 kullanmadıgım icin karta prg kuruldugunu bilmiyordum biri telefonunu getirdi bende cok yer kaplıyor diye system dosyasını sildim :D meger prg lar onun icindeymis geri nasıl yuklerim 6600 a prg nasıl kurulur aradım bulamadım forumda kirlilik yattıgım icin ozur simdiden oke tşk
    bide simdi telefon mp3 leri felanda calmıyor ya nabacam bilmiyorum biriniz bi akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkmen -- 6 Şubat 2006 20:27:41 >

• hafiza karti hala takiliysa ctrl+z yap
  • ahaha :D yok ya ole olmadı o hafıa kartının uzerinden system i sildikten sonra com mp3ler gecti :) birisi system dosyasını upload etsede bende hazıra konsam olmazmı ;)
  • silinen dosyaları kurtaran programlar var. telefonun kartını mmc kart okuyucuya takıp öyle bir proramla kurtarmayı deneyebilirsin. yalnız kartı kullanma yeni birşey kopyalama. kopyalarsan içindeki silinmiş ve kurtarılabilecek veriye zarar verirsin. program ismi vereyim crackını da bulursan kullan activeundelete
  • Sen kartını biçimlendirirsen tekrar SYSTEM dosyası yerine gelir ama içi boş olarak..
  • :) system dosyasını kendimde olustururm bicimlemeye gerekyok ici bos olduktan sonra degilmi ;) uzerine bisürü mp3 yukledim silgim geri kurtaramam :( ne yapmam lazım simdi
  • merhaba arkadaşlar sanırım türkmen arkadaşımızın bir sorunu var bak arkadaşım ewet sistem dosyasını sildin ama onu sende yapabilirsin okadarda zorluğu yok telefona el formadı atsanda geriye ğelir (yıldız kare7370kare yapıp sonrada telefon kilit kodunu soracaktır sende direk ğir kodunu daha sonra kendiliğinden telefon kendini resetliyecektir daha açtığında saat tarih vede telefon açıldıktan sonra telefonun dilini türkçe yapman için ayarlar telefon dil türkçe diyeceksin daha sonra tekrardan kapanıp açılacaktır vede şimdi ğeldi hafıza kartına öncelikle hafıza kartını pc de bicimlendir sonrada telefona tak hafıza kartı bicimlendir demen yeterlidir bicimlendikten sonra telefonun faprikandan çıkmış ğibi olucaktır ewet telefon proğramlkarı var bende istersen verebilirim ama vermem içinde bana ulaşman ğerek ulaşman içinsede sana msn adresimi bırakıcam bir sorunu olan lütfen yazabilir cekinmeden msn adresim(ge_cem80@hotmail.com)adım cem telefonla ilğili bütün sorularınızı bekliyorum arkadaşlar herkese iyi ğünler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem80 -- 7 Şubat 2006 12:36:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • system dosyası olayı tama simdi prg nasıl yuklenir onu ogrenmem gerek ? bilan varmı
  • ya arkadaslar system dosyası felan tamam da ben hala 6600 a prg nasıl yuklenir ogrenemedim ya bilen biri anlatırsa sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.