Şimdi Ara

6600 mı ? SX1 mi ? almalıyım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eger alıcaksan kesınlıkle garantılı al.
    ıkı arkadasımında teklefonunda durup dururken sorun cıktı.telefon acılmıyo.ve kullanıcı hatası olmadıgı kesın.
    su anda 1 haftadır telefonunu kullanamıyor.farklı bı telefonla ıdare edıyo.
    telefon 1 haftadır ömrünü yedı arkadasın.
    alırsan garantısı olsun derım.
  • herzaman için garantili alacaksın. nokia da olsa siemensde olsa. ama 6600 a göre çok üstünlükleri var.
  • Malesef telefon severlerin kaderi, servet ödersin 2-3 ay sonra yarı fiyatına düşer. Dövizin düşmesi de etken oldu fiyat düşüşüne.
    6600 ilk çıktığında bir servetti, SX1 yine öyle. Gerçi hangisi ucuzdu ki, yenileri çıktıkça düştü fiyatları,
    İyi ki de düşmüş. Bu fiyat düşüşüyle birçok kişi bu 2 kaliteli telefona sahip olmuş oldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: manas35

Peki fiyatı niye bu kadar düştü ?

bu konuda bilgisi olan var mı?

Bilirsiniz bizler bir malın fiyatı çok düşünce hemen
    huylanırız.....

• 6600 da cok kapsamlı bi telefon ama o biraz eskidi. sx1 daha ii...
  • sx1 e Nokia kadar kolay tema yükleyemiyorsun .Fazla uğraşmadan sadece dosya atarak yükleyebileceğin bir yer varsa bilmek isterim .Arkadaşım tema tema diye başımın etini yiyor. hoş bu konu ile ilgi açılan bir topic var ama çok karışık bişi anlamadım
  • sx1
  • 6600 derim en azından görünüşü normal dieri harbidende anormal
  • Bence kesinlikle 6600 almalısın çünkü SX1 symbianın daha düşük versiyonunu kullanıyo artı hafızası sadece 4 mb tabi sürekli arıza çıkarıp servise gitmesi gerektiğide ayrı bi sıkıntı e durum böyle olunca 6600 tercih sebebi...
  • Ben uzun zamandır 6600 kullanıyorum ve 6600 ın sıkı bir savunucusuydum ancak;artık sx1 in üstünlüğünü kabul etmiş durumdayım.Ama genede 6600 ı satıp sx1 almayı göze alamıyorum.şunuda itiraf etmeliyim ki 6600 ın iyi olduğunu savunan herkes elinde 6600 olduğu için bunu söylüyor.sx1 daha üstün sx1 al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VEDAT_06

Malesef telefon severlerin kaderi, servet ödersin 2-3 ay sonra yarı fiyatına düşer. Dövizin düşmesi de etken oldu fiyat düşüşüne.
    6600 ilk çıktığında bir servetti, SX1 yine öyle. Gerçi hangisi ucuzdu ki, yenileri çıktıkça düştü fiyatları,
    İyi ki de düşmüş. Bu fiyat düşüşüyle birçok kişi bu 2 kaliteli telefona sahip olmuş oldu.
    quote:

Orjinalden alıntı: manas35

Peki fiyatı niye bu kadar düştü ?

bu konuda bilgisi olan var mı?

Bilirsiniz bizler bir malın fiyatı çok düşünce hemen
    huylanırız.....

işte SX1 in özellikleri gerçekten de güzel telefon
    Fiyatı : 204.47 EUR + KDV
    KDV Dahil : 430.81 YTL
    Taksitle : 35.90 YTL
    Havale : 409.27 YTL
    Türk Lirası : 430,805,400 TL

Ürün 31 mart 2005 tarihinde stoklarımıza girecektir.
    Siemens SX1 | Mavi
    430.81 YTL

Siemens SX1 | Siyah
    430.81 YTL

Ürün Detayları

Ağırlık 116 gr.
    Ebat 109 x 56 x 19
    Bekleme Süresi 200
    Konuşma Süresi 4 saat
    Ekran Tipi 65536 renk, 176x220 çözünürlük
    MMS Var
    WAP Var
    GPRS Var
    Bluetooth Var
    Kızılötesi İletişim Var
    Sesle Arama Var
    Ses Kayıt Var
    Titreşim Var
    Hafıza Simkart Hafızası+2000
    Garanti Süresi Sitemizde satılan telefonlar Genpa, Mobiltel ve Netcell tarafından 2 yıl garantili olarak tedarik edilmektedir.
    Bascuda Kontrol Etiketi yırtılmış ürünlerin iadesi kabul edilmez.
    Pil Tipi 1000 Li-ion
    Frekans 900-1800-1900 Tri Band
    Özellikler Bir cep telefonunun sahip olabileceği bütün özellikleri barındıran SX1, mükemmel dizaynıyla da eşsiz. Cep telefonundan çok şey bekleyenler için üretilen SX1’in boyutu da beklenenin oldukça altında. SX1’in yan tuş tasarımı, cep telefonlarında ilk kez kullanılıyor. Telefonunuz sıradan bir klavye yerine, her iki yanda dizili tuşlarla kumanda ediliyor.Üstelik yazarken her iki baş parmağınızla da tuşlayabileceğiniz için vakit kazanıyorsunuz. Bu dizayn yeniliği, boyutları çok büyütmeden, 64K yüksek renk çözünürlüğüne sahip ekranı telefonun merkezine taşıdı.Üstelik SX1 sadece 110 gram. Ekranın altında yer alan beş yöne hareket eden joystick’in kullanımı çok basit.Joystick ile dilediğiniz fonksiyona ya da uygulamaya ulaşabilirsiniz.

Entegre FM radyo, dijital kamera Java, ajanda, MS Outlook uyumu, dahili anten,entegre faks/data modem, ajanda, hesap makinesi,kronometre,akıllı mesaj (T9), handsfree,menü ani-masyonu,alarm,kullanıcı profilleri,çağrı bekletme
    Kutudan Çıkan Aksesuarlar: Kullanma Kılavuzu,Şarj Cihazı,Pil,Kulaklık,CD,Data Kablosu

• Stereo mp3 ve radyosu oldugundan dolayı SX1 Daha Karizma 6600 Çok hantal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: berdush

Ben uzun zamandır 6600 kullanıyorum ve 6600 ın sıkı bir savunucusuydum ancak;artık sx1 in üstünlüğünü kabul etmiş durumdayım.Ama genede 6600 ı satıp sx1 almayı göze alamıyorum.şunuda itiraf etmeliyim ki 6600 ın iyi olduğunu savunan herkes elinde 6600 olduğu için bunu söylüyor.sx1 daha üstün sx1 al.

abimde de 6600 war ama bana SX1 almasını istiyorum çünkü SX1 de gördüm 6600 da zaten abimden biliyorum. Ama abim de SX1 alma kötü arkadaşım kullanıyor mesaj zor yazıyor diodu. Ancak herkes alışmış da bi o alışamamış bence
    6600 da bi mp3 dinliim dedim kalitesi 64kb mono da olsa 196kb stereo da olsa aynı ses çıkıyor iğrenç.
    ama sx1 de sanki kaliteli bir mp3 player dan ses dinliyormuış hissine kapılıyorsun.
    + abime de SX1 ile 6600 ın farklarını gösterince hakkaten o da SX1 daha iyiymiş dedi ve bana en kısa sürede bi SX1 alacak.

"SX1 e 1GB lık kart takıp çalıştıranlar bile war ama ben 6600 a max 256 takabilen gördüm."
    hafıza konusuna cevap olarak yazıyorum bunu.

• ewet arkadasında soyledigi gibi tek artısı 2 mb hafıza zaten oda bir işine yaramaz
    quote:

Bence kesinlikle 6600 almalısın çünkü SX1 symbianın daha düşük versiyonunu kullanıyo artı hafızası sadece 4 mb tabi sürekli arıza çıkarıp servise gitmesi gerektiğide ayrı bi sıkıntı e durum böyle olunca 6600 tercih sebebi
  • quote:

Ben uzun zamandır 6600 kullanıyorum ve 6600 ın sıkı bir savunucusuydum ancak;artık sx1 in üstünlüğünü kabul etmiş durumdayım.Ama genede 6600 ı satıp sx1 almayı göze alamıyorum.şunuda itiraf etmeliyim ki 6600 ın iyi olduğunu savunan herkes elinde 6600 olduğu için bunu söylüyor.sx1 daha üstün sx1 al.

• SX1
  • bi arkadaşın imzasında şu yazıyı gördüm hoşuma gitti AT,AWRAT-SX1
  • SX1 THE BEST
  • arkadasım cogu kisi SX1 e pok atiyo ama biliyosun ki sx1 SIEMENS in tek smartphone u yani symbian lı tek telefonu yani bu yarista sadece bi telefonu var adamların ve bu telefona teknolojideki son yenilikleri koymuslar hemen hemen kamerası 1.3 mp degil ama foto kalitesi bence ok iii 6600 dan iii Nokia ise smartphone üretimini şeker üretimine döndürdü paso bi kac özellik ekleyip bi kac özellik eksiltip piyasa sürüyo nokia nın amacı hizmet degil para SIEMENS in böle bi derdi yok adamlar tek telefonla piyasının ..... koydular yani

KISACASI: -----------------------------*SX1* THE NUMBER 1-----------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneDream -- 23 Mart 2005, 22:11:27 >

• 6600
  • quote:

Orjinalden alıntı: mus_efe

quote:

abimde de 6600 war ama bana SX1 almasını istiyorum çünkü SX1 de gördüm 6600 da zaten abimden biliyorum. Ama abim de SX1 alma kötü arkadaşım kullanıyor mesaj zor yazıyor diodu. Ancak herkes alışmış da bi o alışamamış bence
    6600 da bi mp3 dinliim dedim kalitesi 64kb mono da olsa 196kb stereo da olsa aynı ses çıkıyor iğrenç.
    ama sx1 de sanki kaliteli bir mp3 player dan ses dinliyormuış hissine kapılıyorsun.
    + abime de SX1 ile 6600 ın farklarını gösterince hakkaten o da SX1 daha iyiymiş dedi ve bana en kısa sürede bi SX1 alacak.

"SX1 e 1GB lık kart takıp çalıştıranlar bile war ama ben 6600 a max 256 takabilen gördüm."
    hafıza konusuna cevap olarak yazıyorum bunu.

BENDE DE 6600 VAR HAFIZA KARTI DA 512 LİK BAYA BİR OYUN MP3 FİLM VE PROGRAM VAR HİÇ DE YAVAŞ DEĞİL
    SATIŞ, YEDEK PARÇA, KALİTE ...
    İSTİYORSAN 6600

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.